6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.6 stjerner på TrustPilot

Cykelbukser


Cykelbukser der passer til dine ambitioner og mål. Vi lagerfører korte og lange cykelbukser i mærkerne Assos og Alé. Cykelbukser er et essensielt stykke tilbehør for landevejsryttere, Mountainbikere samt pendlere.

Vi fører i Cykelexperten.dk MEGASTORE et stort sortiment fra både Assos og Alé så vi kan tilbyde kvalitet i og for alle niveauer.


Cykelbukser for alle


Dine cykelbukser kan meget vel gøre forskellen på en god cykeltur og en dårlig en. Det du skal gå efter, når du køber nye bukser er siddepuden. Puden beskytter dig imod siddesår og afbøder de mange slag og bump, du får på turen. En for tyk pude bliver hurtigt ubehagelig, fordi den ikke er smidig og blød og i stedet kommer til at sidde i vejen og føles lidt som en ble. Desuden ventilerer den dårligt, og den suger meget vand, når det regner. Hos Assos og Alé er dette ikke et problem.

Derudover er brede seler noget du skal gå efter. Komforten er optimal, når selerne er brede og ventilerede. Bredden fordeler trykket over en større flade, hvilket huden især på langture sætter pris på.