6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.6 stjerner på TrustPilot

Bibshorts til motionscykling og MTB


Cykelexperten tilbyder bibshorts fra mange forskellige mærker til både damer og herre. Bibshorts er til dig der ønsker god komfort både på mountainbiken, motionscyklen eller bare længere cykelture. 

Hvad er bibshorts? 


Bibshorts, også kendt som cykelshorts med seler, er til dig, der ønsker en behagelig tur på mountainbike, en lang cykeltur og motionscykling. Bibshorts indeholder en siddepude, som sikre dig en behagelig oplevelse på sadlen og seler til at holde shortsene oppe. 

Hvorfor vælge bibshorts? 

Bibshorts fås til både damer og herre og i mange varianter. Bibshorts kan fås både med og uden pude og til koldt og varmt vejr. Cykelshorts med seler er med til at skabe den rigtige og den behagelige comfort på sadlen. Bibshorts er udviklet til lange cykelture, mountainbike og motionscykling. 

Cykelshorts med seler og god pasform

Bibshorts er tætsiddende shorts med en høj talje og seler og er derfor mere komfortable, når du skal afsted på cyklen. Derudover har bibshorts en mindre tendens til at krølle sammen og samtidig gnave de forkerte steder. Bibshorts formår at holde det hele på plads og stadig være behagelige at have på.