6 ĂĄrs garanti pĂĄ cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner pĂĄ TrustPilot

Cykelshorts til damer


Her pĂĄ siden finder du vores udvalg af cykelshorts til damer. Cykelshorts til damer er designet specifikt til kvinder med særlig vægt pĂĄ pudens udformning, for maksimal komfort selv pĂĄ de allerlængste ture. Du finder modeller i flere forskellige prislejer, designs og bĂĄde cykelshorts med seler og uden seler. Cykelshorts er et must hvis du dyrker cykling eller pendler længere ture flere gange om ugen. De sikrer din komfort og giver dig lyst til at bruge din cykel endnu mere.

Cykelshorts til kvinder

Udvalget af cykelshorts til kvinder er stort, og der er mange forskellige designs, priser og typer at vælge fra. De fleste kvindeshorts er som udgangspunkt designet som de klassiske cykelshorts med seler, pude og en længde der slutter lidt over knæet. Nogle kvindemodeller laves dog uden seler, hvis man føler sig mere komfortabel med den pasform. Hos Cykelexperten.dk fører vi cykelshorts fra store producenter som Alé og Assos, så du er garanteret høj kvalitet uanset hvilke modeller du har kig på.

Den primære forskel pĂĄ de forskellige cykelshorts til damer er den udvikling og de materialer der ligger bag produktet. Særligt udformningen af puden har stor indflydelse pĂĄ buksernes pris, men ogsĂĄ pĂĄ hvor godt du føler dig tilpas i sadlen pĂĄ de længere ture.  Materialerne kan desuden variere, hvor nogle typer f.eks. er mere ĂĄndbare end de andre, og nogle bedre beskytter mod solens strĂĄler end andre. Hvis man er i tvivl om hvilke cykelshorts der er de rigtige at vælge, er det altid en god idĂ© at prøve lidt forskellige modeller. Størrelserne fra de forskellige producenter kan være ret forskellige, og de forskellige pasformer passer mĂĄske ikke til alle kropstyper. 

Cykelbukser til alle behov 

Gode cykelshorts til kvinder behøver ikke at koste en formue. Her i sortimentet kan du finde super cykelshorts til et par hundrede kroner, som for langt de fleste vil være mere end rigeligt. Hvis du til gengæld søger det bedste af det bedste og kun sigter efter de absolutte topmodeller, er der også et udvalg for dig. Det er disse shorts de bedste cykelryttere kører med, så kvaliteten er der intet spørgsmåltegn ved. På flere af modellerne vil du have flere forskellige farver og mønstre at vælge fra, så du både føler dig godt tilpas på din cykel og samtidig ser godt ud.

Her pĂĄ siden finder du vores samlede udvalg af cykelshorts til damer. Her finder du masser af forskellige mærker, modeller og prislejer, sĂĄ du altid er sikret et produkt der matcher dine behov. I vores butik har du mulighed for bĂĄde at se og prøve alle vores lagervarer, og har du spørgsmĂĄl til produkterne her pĂĄ siden, sidder vi klar hele ugen pĂĄ bĂĄde telefon og mail til at hjælpe dig godt pĂĄ vej.