6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.6 stjerner på TrustPilot
Giant

Giant

Giant cykler startede i 1972 og har siden udviklet sig til at være verdens største producent af cykler. Giant bruger 30% af deres kapacitet til at lave cykler for andre mærker. Giant cykler er relanceret med ny Agent i Danmark. Dette har gjort, at vi kan tilbyde Giant cykler på tilbud og til rigtige gode priser. Vores udvalg af Giant cykler er væsentligt større end hidtil: Vi har alt fra racercyklermountainbikegravel, citybike, elcykler, børnecykler og meget mere.

Du vil altid føle du gør en god handel på en cykel fra Giant. Det værende som nybegynder eller professionel. Prisniveauet er lige en tand under de andre mærker, og det er unden at uden at der er gået på kompromis nogle steder. Top rammerne er lavet i carbon, og på cykler under titusinde kroner er de af aluminium.

Kom forbi MEGASTORE og se udvalget af billige cykler fra Giant, de er seværdige og også en prøvetur værd.

 

Giant cykler


Giant har længe været en af ​​cyklens vigtigste katalysatorer til forandring. De introducerede lettere, stærkere aluminiumsrammer på et tidspunkt, hvor industristandarden var stål. De var de første til at stille carbon bredt tilgængelig for verden. De har defineret udseendet og følelsen af ​​moderne landevejscykler og gravel cykler

Giant er den førende producent af high end cykler som forbedrer din cykeloplevelse. Du finder helt unikke teknologier på deres cykler og tilbehør. Samtidig forsøger Giant at være den mest prisstærke aktør på markedet. Så tro ikke fordi Giant ligger under sine konkurrenter i pris, at kvaliteten også gør det. Tvært i mod. 


Giant Racercykler

Landevejen kalder. Fra høje bjergtoppe til gader i kvarteret og cykelstier er Giant's landevejscykler din invitation til at komme afsted. Uanset om du graver dybt efter en ny PR, pendler i byen eller på et afslappet cruise, får du mest ud af hver tur med en af ​​vores landevejscykler.


Giant Mountainbikes

Det er her du kører for at komme væk fra det hele. Fra stejle, tekniske stier til hurtig og blødende singletrack, vores komplette samling af mountainbikes til mænd har lige det, du har brug for. Vælg den perfekte MTB til mænd og gør dig klar til at ramme stierne.


Giant Cross & Gravel

De mest eventyrlystne ture rækker ofte ind i det ukendte - fra vejen til snavs og tilbage igen. Uanset om du skal på en lang grusvejekspedition eller tackle hårde veje på din daglige pendling, er der en Giant-cykel, der hjælper dig med at erobre alle forhold.