6 ĂĄrs garanti pĂĄ cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner pĂĄ TrustPilot

GIANT Avail Advanced


Klatre bakkerne let og livligt, tag nedkørslerne med ekstrem selvsikkerhed og mærk friheden med GIANT Avail Advanced. Denne alsidige endurance landevejscykel, hjælper dig til at have fordele pĂĄ du de lange ture og skiftende terræn!

Avail Advanced, er en cykel fra GIANT LIV. Du fĂĄr en specifikt designet dame racercykel. Bygget pĂĄ en Advanced-grade carbonramme, som giver en ultra let endurance geometri, med ergonomiske fordele til den kvindelige racer.

Cyklerne kommer med D-Fuse sadelpind, deres OverDrive teknologi i forgaflen/styret og PowerCore i kranken!

Avail Advanced fra GIANT LIV


Med Advanced-grade carbon stellet og den teknologier, får du et pedaltråd og en stivhed i svingene der ikke er set tidligere - Alt sammen, for at give dig den bedst mulige endurance geometri, så du kan køre hele dagen!

D-Fuse sadelpinden reducerer vibrationer fra vejen, og holder dig frisk på de lange ture. Skivebremser giver selvsikkerhed og kontrol i al slags vejr, og giver også mulighed for brede dæk.

Cyklen er også udstyret med OverDrive i front for at øge stivheden og dermed mere præcis håndtering, samt en PowerCore krank, der giver et effektivt pedaltråd.

Oplev fuld kontrol, med kombinationen af stabilitet og det vægt besparende, kompakte rammedesign, med kraftfulde skivebremser. Du har ogsĂĄ muligheden for bredere dæk med Advanced rammen, som sammen med D-Fuse sadelpinden, giver større komfort pĂĄ de ujævne veje. Resultatet heraf, giver en fantastisk hĂĄndtering og kontrol af cyklen. Uanset vejr- og vej!