6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot

GIANT Fastroad SL


Er du på udkig efter den ultimative pender- eller motionscykel? Så har GIANT samlet det bedste fra racercyklen og pendler/bycyklen. Fastroad er navnet - Og med god grund!

Med en Fastroad SL, får du en cykel med GIANT’s ALUXX SL teknologi, som giver dig det nyeste og bedste indenfor aluminiumsstel. Med dette utroligt stærke og lette stel, som er konstrueret 1-1 ud fra en racercykel, får du en fantastisk hurtig cykel.

For at give mest mulig komfort på cyklen, kommer den med et flat-bar styr og carbon forgaffel. Det giver en bedre fornemmelse og position på cyklen, så du opnår et jævnt og effektivt tråd. Fastroad cyklerne kommer med D-Fuse sadelpinde, samt OverDrive og PowerCore teknologier.


Fastroad SL fra GIANT

Oplev hastigheden og stivheden, alt imens du opnår komforten fra de mere velkendte hverdagscykler. Fastroad cyklerne har mulighed for at få monteret dæk op til 32 mm. De bredere dæk og det integrerede skivebremsesystem, giver dig en følelse større sikkerhed og kontrol på vejen.

D-Fuse sadelpinden reducerer vibrationer fra vejen, og holder dig frisk på de lange ture. De integreret skivebremser giver selvsikkerhed og kontrol i al slags vejr, sammen med muligheden for bredere dæk.

Cyklen er også udstyret med OverDrive i front for at øge stivheden og dermed mere præcis håndtering, samt en PowerCore krank, der giver et effektivt pedaltråd.

Tag din pendler- eller motionstur til nye højder. Uanset hvad du skulle møde på din vej, vil du kunne klare det med en Fastroad SL fra GIANT!