6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot

Støtteben - støttefod til din cykel


Støtteben holder din cykel oprejst og gør den let at parkere, selv uden cykelstativ. Støtteben kommer i mange forskellige udgaver, afhængig af cykel og behov. Her finder du et udsnit af de støtteben vi fører. Det er dog ikke alt vi har på nettet så kom forbi en af butikkerne eller kontakt os pr. mail eller tlf. for at høre om vi har/kan skaffe lige det du skal bruge.

Cykel støtteben


Støtteben kan bruges på stort set alle cykler, men de forskellige modeller passer ikke altid på alle. Nogle modeller kan monteres direkte på de beslag der allerede er integreret i cyklens stel, mens andre monteres bagerst på stellet og således 'griber' om cyklen. Støtteben er en super tilføjelse til de fleste hverdagscykler, da man ikke nødvendigvis altid har adgang til cykelstativer dér hvor man parkerer. Med en støttefod behøver man altså ikke bekymre sig om at holde sin cykel, og langt de fleste støtteben til cykler er både lette og diskrete, så man ikke mærker det store til dem, mens man kører på sin cykel.

Cykel støtteben kan fås til stort set alle modeller, både børnecykler, voksenmodeller, mountainbikes, citybikes og mange andre. Der findes dog et væld af forskellige modeller, og det er ikke alle der kan monteres på alle cykler. Er du i tvivl er du altid velkommen til at kontakte os eller besøge os i vores butik i Vanløse, så vi kan hjælpe dig godt på vej.

Støtteben til alle cykler

De fleste danske mærker laver cyklerne klar til støttefod på forhånd. I midten af cyklens stel, dér hvor krankboksen starter, vil de fleste modeller være med et lille hul i stellet med plads til støtteben. På andre modeller er beslaget at finde bagerst på cyklens bagstel, som ét eller to huller. Hér handler det ofte om at finde lige netop den fod der passer til den enkelte cykel - de fleste producenter har modeller lavet til de specifikke cykler. Har din cykel ingen beslag eller anordninger, kan man ofte benytte de støtteben der simpelthen 'griber' om stellet. Disse monteres på den bagerste del af cyklen, og har samme funktion som andre støttefødder. Er din cykel af carbon eller er stellet atypisk formet, er det ikke sikkert at din cykel kan monteres med støttefod.

Se vores samlede udvalg støtteben til cykler her på siden. Vi har altid en god portion af udvalget på lager i vores Megastore i Vanløse, så du kan komme forbi og tage et kig. På vores værksted hjælper vi gerne med at montere støttebenet for dig.