6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot

Kabler & wire til cykler


Her på siden finder du vores samlede udvalg af kabler/wire til cykler. Kabler og wire bruges til mange forskellige ting på alle cykler. Eksempelvis skal du bruge begge dele for at få både bremser og gear til at virke. Båder kablerne og wirerne bliver slidt som du bruges, og skal derfor skiftes ud med jævne mellemrum. Du kan finde udvalget her på siden. 

 Kabler og wirer

Selvom kabler og wirer til cykler benyttes sammen, skelner man almindeligvis mellem de to. Kablet er ofte det der også kaldes et yderkabel, og som er det rør wiren føres igennem. Kablet har til formål at holde wiren beskyttet og føre den ordentligt gennem cyklen. Til sammenligning er wiren så den metaltråd der rent faktisk kobles til bremsegreb og bremse og gør at komponenter fungerer efter hensigten. Kablerne skal være af ordentlig kvalitet og skal være monteret korrekt, før de fungerer ordentligt. Her på siden finder du et stort udvalg af både kabler og wire til alle typer cykler og til stort set alle behov.

Bremsewirer og kabler er kraftigere end dem til gear, da de ofte udsættes for kraftigere belastning. Gearwirer og kabler er til sammenligning en del tyndere, da de skal kunne køre let og derfor ikke bliver udsat for helt samme slid og træk. Wirerne er altid smurt fra start, så de bevæger sig uden besvær inde i kablerne.

Her på siden finder du et stort udvalg af kabler og wire, og i mange af tilfældene kommer de to produkter i en samlet pakke. Du slipper altså for at måle op, og vurdere hvor meget du skal bruge. Det er der allerede sørget for i disse pakker. Foruden sættene, finder du i denne kategori også udvalget af kabelender. Kabelender monteres i slutningen af wiren, efter den er klippet til, og klemmes på så du undgår at wiren flosser i bunden. Kabelenderne er simple at montere, du skal bare bruge et lille klem fra en tang, og kan fås i mange forskellige udgaver, med farven som den primære forskel. Et sæt kabelender i fede farver er også en nem og hurtig måde at give sin cykel en hurtig visuel overhaling. 

Se vores samlede udvalg af kabler og wire til cyklen her på siden. Er du i tvivl om hvilke produkter du skal bruge, kan du altid kontakte os på telefon eller mail. Her sidder vi klar alle ugens dage til at hjælpe dig godt på vej. Du er desuden altid velkommen i Megastore i Vanløse, hvor vi kan hjælpe dig med både valg af produkter, samt installation. På vores værksted kan du få udskiftet komponenterne på din cykel.