6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.6 stjerner på TrustPilot

Halsedisser


Her på siden finder du vores samlede udvalg af halsedisser til cykling. Halsedisser er populære i vinterhalvåret, og de koldere måneder af forår og efterår. De kan nemt tages af og på, og hjælper dig med at holde varmen om halsen når du cykler. Kulde er ofte et stort problem i cykling, når det er koldt og vådt, og med en god halsedisse kan du tage toppen af kulden, så du undgår forkølelse og kan holde dig komfortabel, selv på de længere ture. Se udvalget herunder.

Halsedisser til cykling


Halsedisser er populære valg for mange pendlere, motionister og cykelryttere når det er koldt. Halsedissen kan kort beskrives som et form for rør af stof, der hjælper med at holde halsen varm på de kolde dage. Halsvarmeren trækkes over hovedet, hvorefter den nærmest af sig selv finder sig til rette omkring brugerens hals. Der findes mange forskellige modeller, med forskellige stoftyper, tykkelser og størrelser, så du kan finde produkter til stort set alle forhold og ethvert behov. Nogle foretrækker en tyndere model, der kan bruges i efteråret og i foråret, mens andre er mere til de helt kraftige modeller, der virkelig hjælper med at holde varmen på de kolde vinterdage. Halsedissen er populær da den nemt kan medbringes i baglommen, og hurtigt kan tages af og på. Den er et populært redskab for både motionister og mere seriøse cykelryttere, der gerne vil undgå forkølelser og sygdom i forbindelse med træning og transport i de koldere måneder.

De fleste halsedisser i sortimentet er i bomuld, men enkelte modeller også i uld. Mange af modellerne er karakteriseret af det klassiske rørlignende design, der dækker fra bunden af halsen og op til omkring munden, hvis man trækker den derop. Andre er dog mere balaklava lignende og kan nærmest beskrives som elefanthuer. Disse er primært populære til træningsturen på de allerkoldeste dage, og er ofte også med vindstop for ekstra isolering. Hvis du cykler ofte, kan det være en idé at have flere forskellige halsedisser i garderoben, så du kan vælge den model der passer til den enkelte dag. Og skulle du være uheldig at komme afsted med én der er lidt for varm, kan du jo altid smide den i baglommen. Omvendt kan du også nemt medbringe en ekstra halsvarmer, hvis du er i tvivl om du er klædt varmt nok på. 

Hos Cykelexperten.dk fører vi halsedisser fra nogle af de største og mest populære producenter på markedet. F.eks. finder du et stort udvalg af produkter fra danske Gripgrab, der med stærke priser og smarte designs er blandt de hyppigst benyttede herhjemme. Her er modeller og priser for ethvert behov, og også som pakkeløsninger, hvor du kan få enkelte produkter billigere i samkøb med andre. Sortimentet huser også halsvarmere til cykling fra mærker som Alé og Assos, begge navne du helt sikkert kender til, hvis du har set cykelløb i TV eller selv har kørt i længere tid. Her er du garanteret høj kvalitet og stærke priser. Vælg mellem masser af forskellige tykkelser, designs og farver, og find lige netop ned halsedisse til cykling der matcher dine behov. Har du spørgsmål til udvalget er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Besøg os også gerne i vores Megastore i Vanløse, hvor du kan både se og prøve de mange produkter. Her på siden kan du se præcis hvilke produkter der er på lager.