6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot
Kildemoes

Kildemoes cykler

Kildemoes bygger cykler til det danske vejr. Den har været med dig helt siden 1942 og har fulgt rigtig mange af os op gennem barndommen, ungdommen og voksenlivet. Den har sikkert også fulgt dine forældre. Kildemoes er bare en KILDEMOES.

En Kildemoes cykel er velkendt for dens lange holdbarhed og gode kvalitet. Vi har lige nu Kildemoes cykler på tilbud – find dem herunder og spar penge i dag! Vi har stor erfaring med Kildemoes cykler hos Cykelexperten.dk. Blandt andet sælger vi Kildemoes børnecykler, Kildemoes Citycykler, Kildemoes Classic cykler – du finder hele sortimentet fra Kildemoes cykler hos os. 

Cykler fra Kildemoes


Kildemoes blev grundlagt i 1942 i Odense og er i dag en af de absolut største danske cykelproducenter. Mærket er kendt for deres flotte cykler der, uanset prisleje, er af høj kvalitet og med lækkert udstyr. Sortimentet hos Kildemoes er stort og der er mange forskellige cykeltyper at vælge fra. Producenten er særligt kendt for sine klassiske damecykler, der med oprejst siddeposition og fuldt udstyr fra start giver brugeren en fantastisk køreoplevelse til en stærk pris. Her er særligt Kildemoes City Retro og Kildemoes City Shopping blandt de mest populære modeller.

I Kildemoes' sortiment finder du også et væld af citybikes til både damer og herrer. Med lette stel og forskellige udstyrsniveauer er der cykler for enhver smag. Særligt modeller Street Casual, Logic Hyper og Logic Sport er blandt producentens allermest populære, og har i mange år været blandt de bedste sælgende i Danmark. Nogle af modellerne kommer med fuldt udstyr fra start, mens du på andre har mulighed for sælge at tilvælge de enkelte komponenter. Kildemoes er også en af landets største producenter af elcykler. Cyklerne fås med centermotor fra Shimano og til stærke priser.

Kildemoes er også populære når det kommer til børnecykler, hvor kvaliteten af mange betegnes som markedets højeste. Kildemoes skelner på kvaliteten ikke mellem voksen- og børnecykler så både stel og komponenter er så godt som det fås. Børnecyklerne udstyret således med samme komponenter og tilbehør som voksenmodellerne, bare i mindre størrelser. Du og dit barn er derfor sikret flotte børnecykler der holder i mange år fremover.

Med en Kildemoes cykel er du sikret høj kvalitet og god holdbarhed. Cyklerne er designet til danske forhold, og kan derfor benyttes hele året rundt. Cyklerne fås både med indvendige og udvendige gear, så du kan finde cykler der både egner sig til den helt korte transport tur, og cykler der kan benyttes både til motion og langdistance pendling. Der er mange modeller at vælge fra og det kan være svært at skelne mellem den ene og den anden. Derfor står vi klar i Vanløse og på telefon alle ugens dage til at svare på dine spørgsmål, og hjælpe dig med at finde den bedste Kildemoes cykel for dig. Vores cykler sælger vi til særligt lave priser, som er svære at konkurrere med. Du får kompromisløs kvalitet, og cyklerne er bygget til det danske varierende klima som vi har året rundt!