6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot

Kildemoes elcykler


En elcykel er det perfekte valg til dig, der ønsker medvind på cykelstien – uanset vejrforhold. En elcykel er et miljøvenligt alternativ til bilen og giver dig mulighed for nemt at klare hverdagens praktiske gøremål såsom indkøb, transport til og fra arbejde og aflevering af børn. Vi forhandler et stort udvalg af Kildemoes elcykler, som er kendte for at lave kvalitetscykler i klassisk design.  

Hvordan fungerer en elcykel fra Kildemoes?

En elcykel fungerer i bund og grund ligesom en almindelig cykel. Forskellen er blot, at elcyklen bidrager med pedalassistance ved hjælp af en elmotor. Det betyder også, at elcyklen ikke kan køre af sig selv, uden at cyklisten træder i pedalerne. Elcyklen skal nærmere ses som en hjælp, der gør det nemmere at opnå en høj hastighed. 

Kildemoes elcykel med centermotor eller frontmotor

Der findes flere modeller af elcykler fra Kildemoes, som varierer i bl.a. motorsystemer. Elcykler fra Kildemoes kommer enten med en frontmotor eller en centermotor. En frontmotor er monteret i cyklens forhjul, imens centermotoren er monteret ved pedalerne. De forskellige typer af motorer yder forskellig assistance under cykelturen, og det er en individuel smagssag hvilken type, man foretrækker. 

Kildemoes elcykler til damer og herrer

En elcykel fra Kildemoes fås både i herre- og damemodel. Det smarte ved en elcykel er, at du selv bestemmer, hvornår du vil bruge den som elcykel, og hvornår du vil bruge den som almindelig cykel. Det giver dig en stor frihed, og gør cyklen til et mere alsidigt redskab, som lettere kan konkurrere med bilen. 
Se vores store udvalg af dame- og herrecykler uden motor fra Kildemoes her. 

Hvilken elcykel fra Kildemoes skal jeg vælge?

Når du skal vælge en elcykel, er det vigtigt, at du finder den model, der passer til dine behov. Der er nemlig stor forskel på, hvor meget motoren hjælper til, og så skal du selvfølgelig sørge for at få en i en størrelse, der passer til dig. Under de forskellige elcykler her på siden kan du læse mere om de enkelte cyklers funktioner, bl.a. motortype, batteriplacering og batteristørrelse. Det er også her, du kan vælge den hjulstørrelse, der passer bedst til dig. Er du i tvivl om hvilken størrelse, du skal vælge, kan du finde hjælp i vores udførlige guide. 
Se vores store udvalg af elcykler fra andre brands her

Kildemoes elcykel på tilbud

Hos Cykelexperten finder du altid gode tilbud på cykler, cykeltilbehør og cykeltøj. Vi har samlet alle vores gode tilbud her, så du nemt og hurtigt kan skabe overblik og gøre en god handel.

Brug for hjælp?

Hos Cykelexperten forhandler vi et stort udvalg af elcykler i både dame- og herremodeller fra Kildemoes. Vi ved, at en elcykel er en stor investering og en stor beslutning. Derfor vil vi gerne hjælpe dig godt på vej i købet af din elcykel. Du er altid velkommen til at besøge os i vores butik eller kontakte os, så du kan få glæde af vores ekspertviden.