6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot

Dæk indlæg


Dækindlæg danner et punkterhæmmende lag mellem dæk og slange, så du slipper for at tænke på lapninger og slangeskift når du cykler. Dæk indlæg kan fås til stort set typer dæk og er lette at installere på både citybikes, racercykler og mountainbikes. Se det samlede udvalg af dækindlæg til cyklen her på siden. 


 Dækindlæg til cykel

Dækindlæg er et populært valg hvis man gerne vil undgå at tænke på punkteringer, og ikke nødvendigvis har lyst til at investere i et helt nyt par dæk. Dækindlægget erstatter på mange måder det punkterhæmmende lag, der er integrereret i punkterfrie dæk, men er en hel del billigere og kan monteres på stort set alle cykler.  Dækindlæg kan fås til alle typer dæk, både til mountainbikes, citybikes og racercykler. Indlægget fungerer som et smalt, gummilignende bånd der indlægges i indersiden af dækket, så det adskiller dæk og slange. Eventuelle småsten eller glasskår der så måtte trænge gennem dækkets overflade kan derfor ikke nå slangen inde under, så du undgår punkteringer.

Dækindlæg er simple produkter, og skal egentlig bare vælges i en bredde der matcher den på dit dæk. Indlæggene er desuden ofte i forskellige farver, så de er lettere at adskille fra hinanden. Indlæggende monteres nemt og hurtigt ved at krænge dækket af fælgen - ligesom når man skal skifte slange. Slangen fjernes, og på indersiden af dækket monterer du dækindlægget. Indlægget skal ligge lige og kan klippes til i enderne, så de ikke overlapper, når dækket er fyldt ud. Slangen kan ligeså stille puttes i dækket igen, og når dæk igen er på fælg, kan du påfylde luft, og du er igen klar til at køre.

Med dæk indlæg til cyklen slipper du for at bekymre dig om punktere. Indlæggene er ekstremt effektive, og betyder ikke særlig meget for rullemodstanden, som det ellers er tilfældet med punkterhæmmende dæk. De er desuden lette at montere, også selvom man ikke er specielt cykelkyndig. Har du brug for hjælp, giver vi dog gerne en hånd med på vores værksted i Vanløse. For at finde de rigtige indlæg, skal du først tage et kig på de dæk der sidder på din cykel. Her har du ofte et mål der hedder 700x... Det er tallet efter 700x der bestemmer bredden på dit dæk, og ligger normalt i intervallet 23c-45c. Dette tal skal bruges når du vælger dækindlæg. Alle indlæggene er navngivet med den pågældende bredde, og kan ofte bruges til flere forskellige størrelser.

Her på siden kan du se vores samlede udvalg af dæk indlæg til cykel. Har du spørgsmål til udvalget kan du altid kontakte os på telefon, mail eller besøge os i Megastore i Vanløse, hvor vi alle ugens dage står klar til at hjælpe.