6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.7 stjerner på TrustPilot
Shimano

Shimano reservedele og cykeludstyr

Cykelexperten MEGASTORE i Vanløse er officielt Shimano Service Center. Service Center er et unikt koncept udviklet til at yde professionel service til cyklister i hele Europa – og i vores tilfælde, særligt Danmark.

Det betyder, at vores kunder kan nyde godt af stor kompetence og teknisk ekspertise. Vi har uddannet Shimano personale og kan tilbyde det komplette sortiment af banebrydende produkter. 

Shimano er den største producent af udstyr, reservedele og bærende udstyr på en cykel. Derfor kan du altid føle dig tryg i forhold til teknologien som i alle tilfælde er gennemtestet. Shimano produkter har en cyclus hvor serierne nedarver det bedste fra hinanden. 

Shimano dele og udstyr finder du på alt fra børnecykler, hverdagscykler, racercykler, mountainbikes og elcykler. Anerkendt over hele verden og benyttet af professionelle ryttere og Pro Tour hold.

Når du vælger at købe cykeludstyr fra Shimano, vælger du de allerbedste produkter. Med cykelkomponenter fra Shimano, får du både et praktisk og funktionelt, men også smart og moderne design i ypperste kvalitet - der passer til netop dine behov. Cykeludstyret har en lang holdbarhed og du kan få glæde af dem i lang tid. 

Shimano: Japansk cykeludstyr i superkvalitet

Shimano er den største producent af udstyr, reservedele og bærende udstyr på en cykel. Derfor kan du altid føle dig tryg i forhold til teknologien som i alle tilfælde er gennemtestet. 

Produkterne har en speciel cyklus, hvor serierne nedarver det bedste fra hinanden. Producenten er især kendt for deres geargrupper - men er undertiden også begyndt at udvikle dele til hele cyklen.

Hvilken Shimano gruppe skal jeg vælge?

Shimano’s cykeludstyr er inddelt i grupper, der hver især repræsenterer forskellige egenskaber og prislejer. Du skal altså vælge gruppen af cykeludstyr alt efter, hvilket niveau, mål, intention og budget du har, når du skal ud og cykle. Blandt andet, er der grupperne:

  • Shimano Dura Ace - dette er Shimanos mest avancerede gruppe af udstyr, som har ultimativt den bedste performance. Denne gruppe bruges i professionelle løb og kan fås i en elektronisk og mekanisk udgave.
  • Shimano Ultegra - Ultegra ses lidt som lillebroderen til Dura Ace. Gruppen har mange af de samme egenskaber som Dura Ace og så er det et billigere alternativ. 
  • Shimano 105 - Hvis du er cykelentusiast, så er Shimano 105 et perfekt valg - uden at det ruinerer dig. Du finder Shimano 105 i det perfekte spektre mellem performance og pris. På den måde kan du med en Shimano 105 let og billigt opgradere din cykel og få mest ud af dens præcision og ydeevne. 
  • Shimano Tiagra - Er du begyndende cykelentusiast eller bruger du cyklen som et vigtigt redskab i din daglige motion? Så er Shimano Tiagra valget for dig, der gerne vil opgradere din cykel - men vil undgå at den bliver for ‘gearet’.
  • Shimano Sora - Sora-gruppen er allerbedst på citybikes, eller hvis du vil booste dine weekendture. 
  • Shimano Claris - Er du helt grøn, hvad der gælder cykeludstyr og opgradering? Så skal du gå efter Shimano Claris-gruppen. Her er cykeldelene brugervenlige og nemme at skifte. Det kan være første skridt mod en lidt federe cykeltur. 

Er du stadig i tvivl, eller nysgerrig på at vide meget mere om geargrupperne. Så læs også vores store guide til Shimanos geargrupper, hvor du blandt andet kan se rækkefølgen på de forskellige grupper.

Nyt udstyr fra Shimano til racercykel

Hvis du har anskaffet dig en fed racercykel, så kan du passende justere og fintune cyklen, så den passer til præcis dit ambitionsniveau og dine behov. Og så er cykeludstyr fra Shimano en oplagt mulighed - og det er den mest populære producent, når det omhandler racercykler. Cykelkomponenterne fra Shimano bruges ofte i løb og er specialdesignet til at skulle gøre turen på racercyklen mere effektiv. 

Hvis du gerne vil måle dine præstationer på din opgraderede racercykel, så kan du gå på opdagelse i vores store sortiment af cykelcomputere & GPS her. 

Køb dit nye Shimanoudstyr hos Cykelexperten

Shimanodele og udstyr finder du på alt fra børnecykler, hverdagscykler, racercykler, mountainbikes og elcykler. Brandet er anerkendt over hele verden og benyttet af professionelle ryttere og Pro Tour hold - og det forstår vi godt. 

Vi har blandt andet et sortiment af bremseklodser, pedaler, klamper og cykelsko fra Shimano. Hold øje på vores side, for vi opdaterer løbende med nye produkter på siden. Du kan også til tider finde gode tilbud på cykeludstyr fra Shimano. 

Cykelsko fra Shimano

I vores sortiment af cykeludstyr fra Shimano, kan du også finde smarte cykelsko. Skoene er designet med dine behov i fokus. Skoene har en god pasform, i åndbart materiale og giver en komfortabel støtte til dine fødder under cykelturen eller spinningturen. 

Gå på opdagelse i vores cykelsko til MTB og racercykler her

Specialister i Shimano cykeludstyr

Cykelexperten MEGASTORE i Vanløse er officielt Shimano Service Center. Service Center er et unikt koncept udviklet til at yde professionel service til cyklister i hele Europa – og i vores tilfælde, særligt Danmark.

Det betyder, at vores kunder kan nyde godt af stor kompetence og teknisk ekspertise. Vi har uddannet Shimano-personale og kan tilbyde det komplette sortiment af banebrydende produkter. 

Køb cykeludstyr fra Shimano hos os og få hurtig levering!

Er du klar til at bestille dine nye cykelkomponenter fra Shimano hos os? Vi har levering fra 1-3 hverdage på cykeludstyr, så du behøver ikke vente længe! Har du spørgsmål til hvilke modeller der vil passe din cykel og dine behov, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Besøg os også gerne i Megastore i Vanløse, hvor vi alle ugens dage står klar med en hjælpende hånd. 

Vi håber du bliver glad for dine nye cykelkomponenter for den ultimative cykeloplevelse!

Hvad siger kunderne om Cykelexperten?

Er du interesseret i at vide hvad vores tidligere kunder synes om os, kan du læse mere på Trustpilot, hvor vi har en score på 4,6. Det betyder meget for os, at vores kunder er glade og tilfredse, og det vil derfor glæde os, hvis du har lyst til at lave en anmeldelse, efter du har modtaget dit produkt. 

Har du spørgsmål?

Så tøv ikke med at kontakte os på:

tlf.nr. +45 7230 1817 eller

mail: megastore@cykelexperten.dk