6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot

Energiprodukter


Energiprodukter til cykling hjælper dig med at præstere og træne effektivt, uanset hvor langt eller kort du skal køre.

 Energiprodukter kan fås i mange forskellige former og størrelser, alt efter hvad du skal bruge dem til, og selv motionister kan få stor glæde af de rette produkter under træning og konkurrence. 

I vores sortimentet finder du energibarer, gels, vingummier, proteinprodukter og meget andet, så du helt sikkert kan ende med et produkt, der passer til dine behov.

Energiprodukter til cykling: Få det bedste ud af din træning

For mange cyklister, er det fast inventar i deres baglommer, lige at have energibarer eller gels med. Især til de længere cykelture eller konkurrencer, hvor det kræver at dit præstations niveau skal være højt.

Energiprodukter indtager man for ikke at gå sukkerkold.

Du kan finde energi i mange forskellige former, og endnu flere smage. Lige som du også kan finde energiprodukter til bestemte formål (high performance, træning, cykelmotion osv.).

Cykling er en hård sport, og en disciplin der kan kræve meget af din krop. Du forbrænder utroligt mange kalorier, som tager på dine energi depoter. Det er her du kan bruge energigels, powerbars, elektrolytter og energipulver til at opretholde et højere energi niveau over længere tid!

Her hos Cykelexperten.dk fører vi et bredt udvalg af energiprodukter. Du vil bl.a. kunne finde:

  • Energibars
  • Energi gels
  • Energidrik
  • Energipulver

Alle sammen fra kendte brands, som: High5, Powerbar, SIS (Science in Sport) & SaltStick.

 

Energi gels til cykling

Energigels er nok et af de bedst kendte energiprodukter til cykling.

Gels kommer i små poser, der nemt kan åbnes og hurtigt kan indtages. En energi gel er koncentreret sukker der nemt optages, og giver dig et solidt skud energi under din træning eller et cykelløb.

Der findes mange forskellige udgaver af gels, hvor nogle fx kan være med et mix af koffein eller elektrolytter, for at give endnu mere til energi-kontoen.

Det seneste nye inden for gels, er udviklingen af energi vingummier. Et perfekt alternativ til dig, som ikke kan lide konsistensen på en almindelig gel.

En pose med energi vingummier indeholder typisk 6-8 stykker, og egner sig til før og under cykelturen. Og så passer vingummiposen selvfølgelig lige ned i baglommen på en cykeltrøje.

Tip: Indtag din gel sammen med vand, for hurtigere optagelse og effekt (OBS: Nogle gels kan dog godt være blandet op på forhånd)

 

Energibar til cykling

Energibarer er et populært produkt, som alle der dyrker en eller anden form for sport, sikkert har indtaget på et eller andet tidspunkt.

Modsat eksempelvis gels, tager energibars til cykling længere tid at indtage og fordøje... men til gengæld holder de også længere.

Energibar er perfekt til de lidt længere ture, og kan spises både før og under træning og konkurrence.

Du kan nemt have en bar med i baglommen på din cykeltrøje, så du let kan få fingrene i den, mens du cykler.

Udover energibarer, findes der også proteinbarer, som er gode at indtage efter træning eller konkurrence. Proteinbaren hjælper med at restituere og opbygge musklerne, så du kan være klar til en cykeltur mere, allerede igen i morgen!

 

Energidrik til cykling

I sortimentet af energiprodukter til cykling, kan du også finde energidrikke til drikkedunken, såsom:

  • Energipulver
  • Elektrolytter

Både energipulver og elektrolytter opløses i vand, og giver dig et ekstra skud sukker, som hjælper din krop med at optage og holde på vandet på de varmeste dage.

Energipulver er ofte et populært alternativ til den ene dunk med vand. Så du under din cykeltur kan skifte mellem den ene, og den anden drikkelse.

Bemærk: Kigger du i vores kategori Energipulver, skal du huske at bide mærke i om det er et energi- eller proteinprodukter du vælger, alt efter dit behov.


Hvor kan man købe energiprodukter til cykling?

På siden her, finder du hele vores udvalg af energiprodukter til cykling.

Om du ønsker energi flydende form, i spiselige form eller tabletter, så kan du finde det her i vores energiprodukter.

Køb din energi med omtanke, og til de behov du har i forhold til din cykling. Overvej om det er ekstra power i form af gels til cykelløb og konkurrencer - Eller om det mere er til længerevarende energi på de lange cykelture.

Det kan have sine fordele, at have de rigtige energiprodukter med sig på cyklen!

Tip: Hvis du gerne vil blive endnu klogere på de forskellige typer af energiprodukter, kan du med fordele læse vores guide: "Disse energiprodukter skal du bruge på cykelturen".


Oplev alle vores energiprodukter lige her på siden, eller kom ned forbi vores Megastore i Vanløse.

Vi vil altid gerne hjælpe dig, hvis du skal have spørgsmål eller andet, omkring de rigtige energiprodukter til dig.

God energi - Og god cykeltur!