6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.7 stjerner på TrustPilot

Cykelhandsker


Her finder du vores kæmpe udvalg af cykelhandsker – find dem der passer dine behov og smag! Med cykelhandsker sikrer du blandt andet et godt greb om cykelstyret, og dermed mere kontrol over cyklen. 

De fleste hansker til cykler har indbygget gelpuder, som sikrer en mere behagelig kørsel for dine hænder.Cykelhandsker til vinter og sommer

Cykelhandsker er et must - både til sommer og især vinteren, hvor temperaturen falder drastisk, og hvor du fryser dine fingre af på din cykeltur, hvis du ikke bruger handsker. Vinteren og de lave temperaturer kommer ofte bag på os danskere år efter år, fordi vi glemmer hvor koldt det faktisk kan blive, og så har vi ikke lige fået tanket op på nye vanter, huer mm. Du finder vores cykelhandsker til vinter kategori her. Heldigvis kan du finde lækre kvalitets cykelhandsker hos Cykelexperten til gode priser og hurtig levering! 

Kæmpe udvalg af vandtætte cykelhandsker med et godt greb

Det er vigtigt med et godt greb om cykelstyret, specielt i glat føre, og derfor skal du vælge et par cykelhandsker som er vandtætte. Her hos Cykelexperten.dk finder du et væld af forskellige cykelhandsker til et væld af forskellige formål. 

Nogle handsker har korte fingre til de varme dage, andre er godt isoleret til vintermåneder, og andre er en blanding af de to. Uanset formål og årstid er et godt sæt cykelhandsker dog en populær beklædningsgenstand for cyklister og cykelryttere på alle niveauer. Handskerne støtter, varmer og beskytter mod skader på hænderne, hvis man er uheldig at vælte.

Cykelhandsker til børn

Det er altid godt at investere i nogle vinter cykelhandsker til sine børn, så de ikke fryser fingrene af, når de bruger timevis på at suse rundt på deres cykler i vinterkulden. De fleste børn elsker jo at cykle, og det skal helst være en stor fornøjelse.

 Se fx de fede PUKY Glovy Monster cykelhandsker til børn, som er en absolut favorit hos børnene. De kan bruges fra 2-6 års alderen pga deres særlige elasticitet, og handskerne beskytter mod slag og stød ved fald. 

Se vores udvalg af cykelhandsker til børn, hvor du også kan finde andet brugbart børne cykeludstyr. 

Cykelhandsker til den glade cykelrytter

Er du en habil cykelrytter, hvor cykling er din fritidsbeskæftigelse eller profession, er et par handsker til cykelturen et must have. De fleste handsker til cykler har indbygget gelpuder, som sikrer en mere behagelig kørsel for dine hænder. Er du glad for at køre ude i skoven fx på din Mountainbike, er et par mtb cykelhandsker et godt bud. Og skal du bruge et par professionelle cykelhandsker til den kræsne rytter, er et par handsker som vores GIRO Zero FI et populært valg. 

Cykelhandsker til året rundt

Hvis du er glad for at cykle året rundt, har du brug for cykelhandsker som passer til årstiderne. Om sommeren, når det er varmt, har du først og fremmest brug for sommercykelhandsker, som styrker dit greb om cykelstyret og beskytter dine hænder mod stød og slag. Det er nemt at komme til at svede i hænderne, når man cykler om sommeren, og derfor er cykelhandsker gode at have på, selvom man kan være fristet til at undlade dem i det gode vejr.

 I modsætning til vintercykelhandsker, er dine handsker til sommer og forår anderledes i designet. Dine fingerspidser er nemlig frie, så du kan få et bedre greb om styret og en større bevægelsesfrihed. 

Om vinteren har du helt naturligt lyst til og brug for handsker, når du cykler, fordi det er koldt. Med nogle gode vinter cykelhandsker sikrer du varmen i hænderne, samtidigt med, at der er god isolering og åndbarhed. Du kan også med fordel bruge cykelhandskerne til en løbetur om vinteren. Et godt bud på handsker til vinterens motion er GripGrab Running Basic vinterhandsker, som er rare at have på og holder hænderne behageligt tilpas. 

Vi har også handsker til vinteren, som er lavet af merinould og handsker som er vandtætte i vores store og gode udvalg af cykelhandsker. 

Tilbud på cykelhandsker hos os

Hvis du gerne vil investere i et par rigtig gode cykelhandsker og samtidigt få noget ordentligt for pengene, kan vi glæde dig med, at mange af vores handsker pt. er på udsalg. 

Hos Cykelexperten.dk fører vi handsker fra et væld af forskellige producenter. Heriblandt nogle af verdens største, som Alé, Assos, Giro og danske GripGrab. Alle produkterne er kendetegnet af høj kvalitet, og med mange forskellige prisklasser og designs er der altid noget for enhver smag. 

Du kan lige nu spare op til 70 % på cykler, tøj og tilbehør fra de bedste mærker, så vent ikke for længe. 

Køb cykelhandsker hos os og få hurtig levering!

Er du klar til at bestille nogle nye lækre cykelhandsker hos os? Vi har levering fra 1-3 hverdage på cykeludstyr, så du behøver ikke vente længe! Du er også velkommen til at besøge vores fysiske butik i Vanløse, hvor du kan søge inspiration og få råd og vejledning fra vores dygtige eksperter. 

Vi håber du bliver glad for dine nye handsker til cykelturen!

Hvad siger kunderne om Cykelexperten?

Er du interesseret i at vide hvad vores tidligere kunder synes om os, kan du læse mere på Trustpilot, hvor vi har en score på 4,6. Det betyder meget for os, at vores kunder er glade og tilfredse, og det vil derfor glæde os, hvis du har lyst til at lave en anmeldelse, efter du har modtaget dit produkt. 

Har du spørgsmål?

Så tøv ikke med at kontakte os på:

tlf.nr. +45 7230 1817 eller

mail: megastore@cykelexperten.dk