6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.6 stjerner på TrustPilot

Cykelhandsker


Her finder du vores kæmpe udvalg af cykelhandsker – find dem der passer dine behov og smag! Med cykelhandsker sikrer du blandt andet et godt greb om cykelstyret, og dermed mere kontrol over cyklen. 

De fleste hansker til cykler har indbygget gelpuder, som sikrer en mere behagelig kørsel for dine hænder.

Cykelhandsker


Her hos Cykelexperten.dk finder du et væld af forskellige cykelhandsker til et væld af forskellige formål. Nogle handsker har korte fingre til de varme dage, andre er godt isoleret til vintermåneder, og andre er en blanding af de to. Uanset formål og årstid er et godt sæt cykelhandsker dog en populær beklædningsgenstand for cyklister og cykelryttere på alle niveauer. Handskerne støtter, varmer og beskytter mod skader på hænderne, hvis man er uheldig at vælte.

Cykelhandsker fra de bedste mærker

Hos Cykelexperten.dk fører vi cykelhandsker fra et væld af forskellige producenter. Heriblandt nogle af verdens største, som Alé, Assos, Giro og danske GripGrap. Alle produkterne er kendetegnet af høj kvalitet, og med mange forskellige prisklasser og designs er der altid noget for enhver smag. Handskerne er nøje designet til enkelte formål. Eksempelvis er enkelte handsker designet primært til skovkørsel, mens andre er lavet til de helt kolde vinterdage. Generelt set skelner man dog mellem korte og lange cykelhandsker til henholdsvis de varme og de kolde dage. Derudover finder man dog et kæmpe udvalg af forskellige polstringer, looks og niveauer af støttepuder. Er du ikke helt sikker på hvor og hvornår du skal bruge handskerne, kan det være en god idé at prøve lidt forskellige modeller først, så man ikke er helt på bar bund.

Cykelhandsker for støtte og varme

Stort set alle cykelryttere eller motionister benytter cykelhandsker på den ene eller den anden måde. De fleste bruger handsker for at få en form for støtte i håndfladen til de længere ture, enten som pendler eller til lange træninger. Benytter man ofte sin cykel i lang tid ad gangen, er det næsten et must at have en form for ekstra affjedring, enten med et blødere styrbånd eller netop med et par gode handsker. Derudover benyttes cykelhandsker primært til at holde fingrene varme på de køligere dage. Langfingrede handsker til cykling kan fås i et væld af forskellige modeller, og med mange forskellige tykkelser. Modellerne kan variere ret markant og med mange forskellige kvaliteter. Nogle handsker er vandafvisende, mens andre har vindstop, og et tredje par er en blanding af de to. Prisen på handskerne vil ofte hænge ret godt sammen med disses egenskaber og kvalitet.

Hos Cykelexperten.dk har vi masser af fede cykelhandsker på lager. Se det samlede udvalg her på siden, eller besøg os i Megastore i Vanløse, hvor vi har åbent alle ugens dage.