6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot

Cykelhandsker


Her finder du vores kæmpe udvalg af cykelhandsker – find dem der passer dine behov og smag! 

Med cykelhandsker sikrer du blandt andet et godt greb om cykelstyret, og dermed mere kontrol over cyklen. 

De fleste hansker til cykler har indbygget gelpuder, som sikrer en mere behagelig kørsel for dine hænder.



Cykelhandsker - Beskyt dine hænder på turen

Hvorfor vælge cykelhandsker?

Cykelhandsker er en vigtig del af cykeludstyret, der hjælper med at beskytte dine hænder mod skader, kulde og ubehag. Når du bruger cykelhandsker, får du ikke kun bedre komfort, men også øget sikkerhed og kontrol over din cykel. 

I denne kategori finder du et bredt udvalg af cykelhandsker, der passer til alle behov og årstider.

 

Cykelhandsker sommer: Ventilation og svedabsorbering

Cykelhandsker sommer er designet til at give optimal ventilation og komfort under de varme måneder. De er typisk fremstillet af lette, åndbare materialer, der tillader luft at passere igennem og hjælper med at holde dine hænder kølige og tørre. 

Sommer cykelhandsker er ofte udstyret med svedabsorberende materialer på tommelfingeren, så du nemt kan tørre sveden af din pande under en intens cykeltur. 

Disse handsker er et must-have for alle, der ønsker at nyde komfort og beskyttelse på varme sommerdage.


Cykelhandsker forår/efterår: Beskyttelse i overgangsperioder

Forår og efterår kan byde på skiftende vejrforhold, og det er vigtigt at have cykelhandsker, der kan håndtere disse udfordringer. 

Cykelhandsker forår/efterår er designet til at beskytte dine hænder mod lette regnbyger og køligere temperaturer, samtidig med at de tilbyder god ventilation og komfort. De er ofte fremstillet af vindtætte og vandafvisende materialer og har en pasform, der sikrer, at dine hænder forbliver beskyttede, uden at gå på kompromis med fleksibilitet og bevægelsesfrihed. 

Forår/efterår cykelhandsker er det ideelle valg for cyklister, der ønsker en alsidig handske, der kan bruges i overgangsperioder mellem årstiderne.


Cykelhandsker vinter: Hold dine hænder varme og tørre

Vinter cykelhandsker er designet til at holde dine hænder varme og tørre i de kolde og våde måneder. Disse handske modeller er typisk fremstillet af isolerende og vandtætte materialer, der beskytter dine hænder mod frost og fugt. 

Vinter cykelhandsker er et must-have for alle, der vil fortsætte med at cykle i vintermånederne.

 

Cykelhandsker børn: Sikkerhed og komfort for de små

Cykelhandsker børn er specielt designet til at passe børns hænder og give dem optimal beskyttelse og komfort. De hjælper med at forhindre skrammer og rifter, hvis dit barn skulle falde af cyklen. 

Desuden er børnecykelhandsker ofte udstyret med sjove designs og farver, der gør cykling endnu sjovere for de små.

 

Cykelhandsker med gel: Optimal stødabsorbering og komfort

Cykelhandsker med gel er designet til at give ekstra stødabsorbering og komfort, særligt på længere cykelture eller på ujævne terræner.

Gelpuderne, som er placeret strategisk i handskens håndflade, fordeler trykket mere jævnt og reducerer belastningen på dine hænder og håndled. Dette kan hjælpe med at forebygge følelsesløshed, ubehag og træthed i hænderne under lange cykelture.

Ud over gelindlægget er disse handsker også fremstillet af fleksible og åndbare materialer, der sikrer en behagelig pasform og god ventilation.

Cykelhandsker med gel er ideelle for både erfarne cyklister og begyndere, der ønsker ekstra komfort og støtte på deres cykelture. 

Med gelhandsker kan du nyde en mere behagelig og sikker cykeloplevelse, uanset hvor langt eller hårdt du cykler.


GripGrab cykelhandsker: Kvalitet og komfort i ét

GripGrab cykelhandsker er kendt for deres høje kvalitet og komfortable pasform. 

GripGrab tilbyder et bredt udvalg af cykelhandsker til forskellige behov og vejrforhold, fra lette sommerhandsker til isolerede vinterhandsker. 

Med GripGrab kan du være sikker på at finde den perfekte handske til din næste cykeltur.