6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot

CykelventilerSe vores samlede udvalg af cykelventiler her på siden. Ventiler kan have mange forskellige former, længder og formål. Du skal bruge en ny ventil hvis den nuværende er i stykker, hvis du skal sætte dine hjul op til tubeless eller hvis du har brug for en ventilforlænger til dine nye fælge. Her i sortimentet finder du produkter til ethvert behov. Og finder du ikke lige det du søger, er du altid velkommen til at give os et kald for at høre om vi kan hjælpe.

Cykelventiler til almindelig cykel og racercykler

Cykelventilen er det stykke metal der benyttes til at påfylde luft i en slange, og ligeledes til at lukke luft ud af den igen. Ventilen er derfor forholdsvis vigtig for din cykels køreegenskaber - en cykel uden det rette dæktryk kører ikke godt og vil ikke give brugeren den gode oplevelse i sadlen. Særligt på racercykler og mountainbikes, hvor dæktrykket justeres fra tur til tur, er det vigtigt med en god og velfungerende cykelventil, der gør det den skal, så du kan få mest muligt ud af din cykel hver gang den skal benyttes. Generelt skelner man på cykler i Danmark mellem tre forskellige slags ventiler. Racerventil - også kaldet Presta eller Fransk ventil, Almindelig ventil - også kaldet Dunlop ventil, og Autoventil - også kaldet Schrader ventil. De mest udbredte herhjemme er almindelig- og racerventil, mens autoventilen normalt er forbehold elcykler og nogle mountainbikes.

Du kan bruge en ventiladapter, hvis du gerne vil bruge en specifik pumpe på en bestemt ventil. De fleste pumper er lavet til enten den ene eller den anden type cykelventil, selvom nogle også kan klare flere. F.eks. kan du i sortimentet finder ventiladaptere der laver en racerventil om til en almindelig ventil, så du bare kan bruge den pumpe du har stående derhjemme, uden at skulle investere i en ny.

I sortimentet af cykelventiler finder du desuden ventiler til tubeless-setup. Tubeless bliver mere og mere populært, og fungerer ved at dit dæk i stedet for en slange, er fyldt med en flydende, lappende væske, så din cykel praktisk tal er punkterfri. Ventilen skal dog være lavet til at håndtere væsken, og her i sortimentet finder du produkter til netop dette fra Milkit. Her er forskellige tubeless cykelventiler i forskellige størrelser, så du kan finde noget uanset hvilken cykel den skal bruges til.

Her på siden finder du også ventilforlængere, til hvis du f.eks. har investeret i et par høje fælge. Med høje, aerodynamiske fælge, er en almindelig racerventil sjældent lang nok. I stedet for at købe en ny slange med den rigtigte længde cykelventil, kan du i stedet investere i et sæt ventilforlængere. Ventilforlængerne skures blot på cykelventilerne, hvorefter du kan bruge den samlede enhed som én almindelig ventil. Denne løsning er særligt populær hvis du kører med store fælge på din cykel. Her vil selv de helt lange ventiler på slanger sjældent være lange nok. Har du spørgsmål til vores udvalg af cykelventiler, er du altid velkommen til at tage kontakt til os. Du finder os på både telefon, mail og i butik alle ugens dage, så du kan få svar på dine spørgsmål.

Du kan også med fordel læse vores store guide om cykelventiler.