6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.6 stjerner på TrustPilot

Job hos Cykelexperten


Vi søger næsten altid nye medarbejdere til Cykelexperten, så derfor er du mere end velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning til megastore@cykelexperten.dk


Ledige stillinger lige nu

Mekaniker/Cykelmontør hos Cykelexperten.dk

Til ansættelse hurtigst muligt søger vi en mekaniker med hænderne skruet ordentligt på. 

Søges til Cykelexperten.dk MEGASTORE, Vanløse. Vi er en stor travl cykelbutik med fart på. Vi søger derfor en cykelmekaniker/cykelmontør til at indgå i et ungt og dynamisk miljø. Du skal være udlært og kunne fremvise svendebrev. Erfaring reparation og samling af cykler er en selvfølge. Har du kundetække og måske en smule salgserfaring er det et plus, men ikke en nødvendighed for denne stilling.

Kort sagt søger vi en SUPER MEKANIKER.

Du skal have interesse og grundkendskab til cykler og udstyr, og vi ser gerne du cykler i fritiden. Cykelexperten.dk er en virksomhed i konstant udvikling, derfor skal du være: omstillingsparat, imødekommende og struktureret.

Arbejdstider kan ligge alle ugens dage. Derfor er vi fleksible i forhold til planlægningen af vagtplaner osv. 

OBS. Der er mulighed for både fuldtidsstilling og deltidsstilling!

... Og har du erfaring med elcykler er det kun en fordel!

Vi forventer:
Du ikke bare er uddannet cykelmekaniker - du er SUPER MEKANIKER! Du kan fremvise svendebrev. Erfaring er en fordel, men ikke et krav. Du kan arbejde under pres og i et travlt miljø!

Vi tilbyder:
Gode, dygtige og engagerede kollegaer. En uformel omgangstone og et ungt arbejdsmiljø. Gode udviklingsmuligheder. At du bliver en del af et team, som bestræber sig på at være de bedste. Løn efter kvalifikationer.

Hvem er vi
Cykelexperten.dk er en af Danmarks største cykelforretninger. Vi yder topservice og vejledning, fører de største mærker, har de bedste priser og en spændende og flot butik. Vi er over 30 medarbejdere bestående af mekaniker, sælgere, webfolk og andet.

Lyder ovenstående spændende, hører vi meget gerne fra dig. Din ansøgning og CV bedes sendt til megastore@cykelexperten.dk Vi evaluerer løbende de indkomne ansøgninger og vil tillade os at indkalde til samtaler løbende.

Cykelexperten.dk MEGASTORE Slotsherrensvej 103, 2720 Vanløse

Tlf. +45 7230 1817 / Email: megastore@cykelexperten.dk CVR: 30547772


Deltidssælger hos Cykelexperten.dk

Hos Cykelexperten.dk søger vi én eller flere deltidssælgere til vores Megastore i Vanløse. Elsker du cykler og er du god med mennesker? Så hører vi meget gerne fra dig.

Som deltidssælger kan du både have vagter i hverdage og i weekenden. Vi er fleksible ift. planlægning, så tiderne kan variere fra uge til uge.

Det forventer vi af dig
Du har en god grundviden om cykler, og du interesserer dig for cykler. Det er et plus hvis du selv cykler i din fritid. Du er god med mennesker, og kan holde hovedet koldt i travle situationer. Du er over 18 år. 

Om Cykelexperten.dk
Cykelexperten.dk er en af landets største forhandlere af cykler og tilbehør. I vores Megastore i Vanløse, lidt uden for det centrale København, bliver du del af et stort team af cykelinteresserede sælgere, mekanikere, lagerfolk og webansvarlige. Stemningen er uformel og humøret altid højt. Vi har altid masser at lave, og i nogle perioder særligt travlt. Her får du lov til at arbejde med nogle af verdens største brands, og hjælpe vores kunder med at finde de produkter de skal bruge.

Arbejdstider
Vagter kan ligge i både hverdage og i weekenden. Vi kan tilbyde både faste og mere fleksible skemaer, alt efter hvad der passer dig. Timer kan variere efter travlhed.

09-17.45 i hverdage
09-14.30 lørdage og søndage

Send din ansøgning hurtigst muligt!
Vi søger sælgere nu! og hører derfor meget gerne fra dig hurtigst muligt. Lyder ovenstående som noget for dig og har du lyst til at høre mere, må du derfor meget gerne sende din ansøgning til megastore@cykelexperten.dk


Vi indkalder løbende til samtale.


Vi glæder os til at høre fra dig!


Cykelexperten.dk MEGASTORE

Slotsherrensvej 103, 2720 Vanløse

Tlf. +45 7230 1817
Kundeservicemedarbejder med god viden om cykler søges!

Hos Cykelexperten.dk har vi mere travlt end nogensinde før. Derfor søger vi en dygtig medarbejder til at stå for kundeservice på vores kontor i Vanløse. Som kundeservicemedarbejder bliver du del af et stort, voksende hold af cykelnørder, der arbejder hårdt hver dag for at give kunderne den bedst mulige oplevelse.
Du vil være den centrale del af vores kundeservice, og sørge for at vores kunder får den bedst mulige oplevelse uanset om de kontakter os på chat, telefon, mail eller facebook.
Der er tale om en fuldtidsstilling på 37 timer om ugen.

Vi forventer:
  • At du har godt styr på både cykler og tilbehør
  • At du forstår at give en super kundeservice
  • At du kan holde hovedet koldt i situationer med fart på
  • Du er god på både tale og skrift
Det er en fordel:
  • Hvis du tidligere har arbejdet med kundeservice hos en cykelforretning
I stillingen som kundeservicemedarbejder står du for kommunikationen med vores kunder via chat, telefon, mail og facebook. Der skal svares på masser af spørgsmål - og fokus er hele tiden på at yde den bedste service i branchen. Hos Cykelexperten.dk har kundeservice i forretningens mere end 15 års levetid været vigtigere end alt andet. Med dig ombord har vi et mål om give vores service endnu et skub i den rigtige retning.

Vi tilbyder:
  • Kontor i Vanløse med god adgang til både parkering og offentlig transport
  • Vi har alle afdelinger samlet på ét sted, så man hurtigt kommer godt omkring i virksomheden
  • Flinke kollegaer der alle elsker cykler og udstyr
  • Løn efter kvalifikationer
Har du styr på din kundeservice og god viden om cykler og udstyr? Så hører vi meget gerne fra dig hurtigst muligt.
Vi indkalder løbende til samtaler.
Send din ansøgning og dit CV til megastore@cykelexperten.dk
Vi glæder os meget til at høre fra dig!