6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.6 stjerner på TrustPilot

Job hos Cykelexperten


Vi søger næsten altid nye medarbejdere til Cykelexperten, så derfor er du mere end velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning til gram@cykelexperten.dk


Ledige stillinger lige nu

Mekaniker/Cykelmontør hos Cykelexperten.dk

Til ansættelse hurtigst muligt søger vi en mekaniker med hænderne skruet ordentligt på. 

Søges til Cykelexperten.dk MEGASTORE, Vanløse. Vi er en stor travl cykelbutik med fart på. Vi søger derfor en cykelmekaniker/cykelmontør til at indgå i et ungt og dynamisk miljø. Du skal være udlært og kunne fremvise svendebrev. Erfaring reparation og samling af cykler er en selvfølge. Har du kundetække og måske en smule salgserfaring er det et plus, men ikke en nødvendighed for denne stilling.

Kort sagt søger vi en SUPER MEKANIKER.

Du skal have interesse og grundkendskab til cykler og udstyr, og vi ser gerne du cykler i fritiden. Cykelexperten.dk er en virksomhed i konstant udvikling, derfor skal du være: omstillingsparat, imødekommende og struktureret.

Arbejdstider kan ligge alle ugens dage. Derfor er vi fleksible i forhold til planlægningen af vagtplaner osv. 

OBS. Der er mulighed for både fuldtidsstilling og deltidsstilling!

... Og har du erfaring med elcykler er det kun en fordel!

Vi forventer:
Du ikke bare er uddannet cykelmekaniker - du er SUPER MEKANIKER! Du kan fremvise svendebrev. Erfaring er en fordel, men ikke et krav. Du kan arbejde under pres og i et travlt miljø!

Vi tilbyder:
Gode, dygtige og engagerede kollegaer. En uformel omgangstone og et ungt arbejdsmiljø. Gode udviklingsmuligheder. At du bliver en del af et team, som bestræber sig på at være de bedste. Løn efter kvalifikationer.

Hvem er vi
Cykelexperten.dk er en af Danmarks største cykelforretninger. Vi yder topservice og vejledning, fører de største mærker, har de bedste priser og en spændende og flot butik. Vi er over 30 medarbejdere bestående af mekaniker, sælgere, webfolk og andet.

Lyder ovenstående spændende, hører vi meget gerne fra dig. Din ansøgning og CV bedes sendt til Mads Gram på mail: gram@cykelexperten.dk Vi evaluerer løbende de indkomne ansøgninger og vil tillade os at indkalde til samtaler løbende.

Cykelexperten.dk MEGASTORE Slotsherrensvej 103, 2720 Vanløse

Tlf. +45 7230 1817 / Email: megastore@cykelexperten.dk CVR: 30547772


Deltidssælger hos Cykelexperten.dk

Hos Cykelexperten.dk søger vi én eller flere deltidssælgere til vores Megastore i Vanløse. Elsker du cykler og er du god med mennesker? Så hører vi meget gerne fra dig.

Som deltidssælger kan du både have vagter i hverdage og i weekenden. Vi er fleksible ift. planlægning, så tiderne kan variere fra uge til uge.

Det forventer vi af dig
Du har en god grundviden om cykler, og du interesserer dig for cykler. Det er et plus hvis du selv cykler i din fritid. Du er god med mennesker, og kan holde hovedet koldt i travle situationer. Du er over 18 år. 

Om Cykelexperten.dk
Cykelexperten.dk er en af landets største forhandlere af cykler og tilbehør. I vores Megastore i Vanløse, lidt uden for det centrale København, bliver du del af et stort team af cykelinteresserede sælgere, mekanikere, lagerfolk og webansvarlige. Stemningen er uformel og humøret altid højt. Vi har altid masser at lave, og i nogle perioder særligt travlt. Her får du lov til at arbejde med nogle af verdens største brands, og hjælpe vores kunder med at finde de produkter de skal bruge.

Arbejdstider
Vagter kan ligge i både hverdage og i weekenden. Vi kan tilbyde både faste og mere fleksible skemaer, alt efter hvad der passer dig. Timer kan variere efter travlhed.

09-17.45 i hverdage
09-14.30 lørdage og søndage

Send din ansøgning hurtigst muligt!
Vi søger sælgere nu! og hører derfor meget gerne fra dig hurtigst muligt. Lyder ovenstående som noget for dig og har du lyst til at høre mere, må du derfor meget gerne sende din ansøgning til Mads Gram på: gram@cykelexperten.dk

Vi indkalder løbende til samtale.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Cykelexperten.dk MEGASTORE

Slotsherrensvej 103, 2720 Vanløse

Tlf. +45 7230 1817
Mekanikerlærlinge hos Cykelexperten.dk

Vi søger 1-2 mekanikerlærlinge til Danmarks bedste læreplads!

Hos Cykelexperten.dk har vi fuld fart på, og masser at lave. Derfor søger vi lige nu 1-2 lærlinge til vores værksted i Vanløse.

Vi er helt sikre på at vores værksted er det bedste, hvis du søger en læreplads som cykelmekaniker- eller montør. Vi er i alt 40 medarbejdere, hvoraf knap halvdelen er udlærte mekanikere. Vi har altid masser af reparationer og cykler der skal samles, og dine nye kollegaer står altid klar med en hjælpende hånd, når du skal lære noget nyt.

Vi har haft masser af lærlinge på vores værksted før, og vi er derfor fuldstændig fleksible ift. skoleophold og de krav der stilles til din læring i din uddannelse. Lige nu har vi én voksenlærling, men søger altså flere som både kan hjælpe til på værkstedet og lære en masse i samme omgang.

Vores værksted ligger sammen med vores Megastore i Vanløse, hvor du finder én af Danmarks største cykelforretninger. Her sælger vi alle slags cykler, til masser af besøgende hele året rundt. Vi har både bus og S-tog lige til døren, og på cykel kommer du hurtigt rundt i området. Hos os er stemningen altid god, og vores mix af både unge og gamle medarbejdere gør arbejdspladsen til et sjovt sted at være hver dag.

Send din ansøgning til Mads Gram på gram@cykelexperten.dk


Vi indkalder løbende til samtaler, og glæder os meget til at høre fra dig!

Cykelexperten.dk MEGASTORE
Slotsherrensvej 103, 2720 Vanløse

Tlf. +45 7230 1817