6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.6 stjerner på TrustPilot

Pulleyhjul


Her på siden finder du vores samlede udvalg af pulleyhjul til cykler. Pulleyhjul er de små tandhjul der sidder i bagskifteren på cykler med udvendige gear. Hjulene sikrer at kæden kører ordentligt gennem gearene og kan findes i et væld af størrelser, modeller, prislejer og mærker. Hos Cykelexperten.dk har vi komponenter fra nogle af de største producenter, så du altid er garanteret høj kvalitet.

 Pulleyhjul til din cykel

Pulleyhjul lyder muligvis som et mindre komponent på en cykel, men de små tandhjul har faktisk ret stor betydning for hvordan din cykel og dens gear yder. På eksempelvis racercykler og mountainbikes er det essentielt at gearene kører præcist og let, og i den sammenhæng spiller de små hjul en stor rolle. Nogle modeller er designet til at holde længe, mens nogle modeller er designet med fuldt fokus på lav vægt og mindst mulig rullemodstand. Nogle producenter gør en kæmpe indsats ud af at lave pulleyhjulene så effektive som overhovedet muligt, så rytteren sparer både vægt og watt, når der skal konkurreres og motioneres.

Pulleyhjul bliver ligesom de resterende bevægelige komponenter på cyklen slidt, og skal med jævne mellemrum udskiftes. Tænderne på tandhjulene bliver langsomt kørt ned, og griber på et tidspunkt ikke godt nok om kæden. Derfor er man nødt til at skifte hjulene. I den sammenhæng kan man altid udskifte til den model der i forvejen er monteret på cyklen, eller benytte muligheden til at opgradere til noget endnu bedre. Eksempelvis kan man overveje pulleyhjul med keramiske lejer, evt. fra den populære danske producent CeramicSpeed. De keramiske lejer sikrer mindst mulig friktion og den bedste rulleevne for de to tandhjul. Over længere distancer kan forskellene faktisk være markante, og derfor et det ét af de fokusområder mange af de seriøse cykelryttere og cykelhold har. 

Hos Cykelexperten.dk fører vi pulleyhjul til cyklen fra store mærker som Shimano, Sram og CeramicSpeed. Alle producenterne er store og producerer komponenter til markeder over hele verden. Fra særligt Shimano og Sram kan du finde pulleyhjul i mange forskellige prisklasser og kvalitetsniveauer. På din hverdagscykel behøver komponenterne ikke være af den bedste kvalitet. Faktisk er det nogle gange en bedre idé at sigte efter budget modellerne, så udskiftninger er billigere, da cyklerne i mange tilfælde bruges hele året og i al slags vejr. Du finder det samlede udvalg af pulleyhjul her på siden. Her finder du modeller og mærker i alle prislejer og til alle slags cykler. Har du spørgsmål til hvilke modeller der vil passe din cykel og dine behov, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Besøg os også gerne i Megastore i Vanløse, hvor vi alle ugens dage står klar med en hjælpende hånd.