6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot
Schwalbe

Schwalbe cykeldæk og cykelslanger

Schwalbe er en af verdens største producenter af cykeldæk. Virksomhedens produkter er fast inventar på både børnecykler, mountainbikes, racercykler, citybikes og elcykler. I sortimentet finder du kvalitetsniveauer for enhversmag, om du er top-seriøs atlet eller daglig pendler.

Særligt populære er Schwalbes Durano+ og Marathon+ serier. Her finder du dæk til både racer og citybike, med et integreret indlæg for øget resistans mod punktering. Dækkene kan nemt monteres på en bred vifte af cykler, og du slipper for at skulle bekymre dig om hyppige lapninger eller slangeskift.

Dækkene er særligt populære hos pendleren, der ikke går voldsomt op i vedligehold og servicering af cykle. Kombineret med indvendige gear og rullebremser, får du en cykel hvor vedligeholdelsen holdes på et absolut minimum.

Cykeldæk med lav vedligeholdelse


Her på siden kan du danne dig et overblik over de produkter vi for tiden fører. Du kan desuden se, hvilke tilbud der for tiden er aktuelle. Vi har altid +dæk på lager, og står gerne for monteringen af dem på din cykel.