6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot

Cykel værksted i København


Slotsherrensvej 103, 2720 Vanløse

Værkstedet hos Cykelexperten.dk A/S er moderne og professionelt, og alle reparationer på alle cykelmærker udføres fra dag til dag af uddannet mekaniker. Du skal booke tid online. Så kan du få din cykel lavet samme dag, hvis vi har reservedelene hjemme. 

Værkstedet finder du i København på Slotsherrensvej 103, Vanløse - book tid online her.

Du er velkommen til at få et uforpligtende tilbud på reparationer. Vi har altid faste rimelige priser, og din cykel er altid færdig til den aftalte tid! 

Du kan aflevere din cykel til reparation eller service alle dage - 24 timer i døgnet. Stil cyklen udenfor og smid nøglen i Postkassen med en seddel med dit tlf. nr. på, så kontakter vi dig for at aftale nærmere! (OBS -  at stille cyklen udenfor forretningen er på eget ansvar).

En cykelmekaniker på et cykelværksted i København

Klik at bestille tid til værksted!

BOOK TID ONLINE

Cykelexperten.dk A/S serviceeftersyn

Vejret er hårdt ved din cykel. Cykelexperten.dk A/S har et serviceeftersyn til din cykel. Det sikrer dig en cykel, der altid er justeret og smurt, så du kan få glæde af den hele året.

Serviceeftersynet indeholder:
Justering af gear og bremser
Stramning af kæde
Smøring
Hjulopretning

Bemærk: reparationer og defekter, herunder reservedele, faktureres særskilt.

NYHED! Cykelvask inkl. smøring

Magter du ikke selv at vaske og pleje din cykel? Så ordner Cykelexperten.dk det for dig i forbindelse med service af cyklen

Din cykel får en grundig vask med vand, børste, rens og plejemidler. Sammen med et service vil din cykel ikke bare cykle som en million, den vil også ligne en million.

Bemærk: Ved cykelvask skal cyklen altid indleveres ved åbning klokken 10:00 uanset tidspunkt for bookning (og gerne dagen før).


Cykelexperten MEGASTORE værkstedet - uddannede og certificerede cykelmekanikere

I Cykelexperten MEGASTORE kommer du altid hjem med en cykel! Vi har en fantastisk butik, men ligeledes et fantastisk værksted hvor du trygt kan overlade klargøring, servicering og reparation til os!

10 arbejdsstationer bemandet af uddannede mekanikere og mekanikere lærlinge. Alle er jævnligt på kursus for at bibeholde et højt niveau indenfor klargøring, servicering og reparation! Vi har kompetencerne til at tage os af alt fra avancerede El-Cykler til en børnecykel der skal have skiftet cykelslange.

Ingen opgave er for stor, ingen opgave er for lille!