6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.6 stjerner på TrustPilot

SRAM

SRAMer en amerikansk producent af komponenter til cykler. Virksomhedens produkter er henvendt en bred vifte af brugere, med komponenter til både mountainbike, racercykel og citybike. Ligesom konkurrenten Shimano producerer SRAM produkter i mange forskellige kvalitets- og prislag, afhængig af behov og ønsker til kvalitet og effektivitet.

Kendte navne 

I mange år har virksomheden været blandt verdens største producenter af geargrupper, med faste kunder på cykelsportens allerhøjeste niveauer. Produktlinjer som Red, Force og Rival vil således være kendte navne for både cykelryttere og motioniser verden over. Udover produktionen er geargrupper, er SRAM ejer af en række af cykelsportens største brands. Herunder hører: RockShox, Avid, ZIPP og Quarq.

Hos Cykelexperten.dk fører vi en række af virksomhedens komponenter. Det mest populære produkt er den såkaldte PowerPack, hvor kassette og kæde (der oftest skiftes samtidig) sælges som en samlet enhed. Desuden har vi et bredt udvalg af løse kæder, klinger og gearskiftere til både racer, citybike og mountainbike.