6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.7 stjerner på TrustPilot

Baselayer / Undertøj


Cykelundertøj er beregnet til at transportere sveden væk fra kroppen når du cykler. Tøjet er praktisk til både vinter og sommer, og kan fås i mange forskellige udgaver med forskellige egenskaber. Det er velegnet som det inderste lag til blandt andet landevejs- og MTB-cykling. Se det samlede udvalg af baselayer og undertøj til cykling her på siden.

 Cykelundertøj

Baselayer og undertøj til cykling er en super tilføjelse til garderoben hvis du cykler regelmæssigt. Undertøj til cykling kan fås i mange forskellige udgaver og til masser af forskellige behov. Tøjet hjælper med at holde din krop tør, ved at transportere sveden væk, og kan samtidig hjælpe dig med at holde varmen på de varme dage. Stort set alle der cykler som motion benytter baselayers som det inderste lag af beklædningen. Når det er allermest varmt kan det godt undværes, men for det meste er det kun en fordel at benytte. Undertøj til cykling kan fås i flere forskellige udgaver og tykkelser. Normalt skelner man mellem undertrøjer uden ærmer, undertrøjer med korte ærmer og undertrøjer med lange ærmer. Derudover kan materialerne og tykkelsen variere meget fra model til model, så du kan finde tøj til stort set alle forhold.

Baselayers og undertøj til cykling giver brugeren de bedste betingelser for både komfort og ydeevne på cyklen. Tøjet holder dig tør og og varm når det er behøvet, og mindsker desuden ubehag fra eksempelvis bibshorts seler og stramme trikoter. De fleste modeller er i tyndt stof med masser af udluftning, så du næsten ikke mærker at du har dem på. De fleste foretrækker modeller med korte eller ingen ærmer til det meste af året, da det hurtigt kan blive for varmt med lange. De langærmede under trøjer er dog gode til de kolde vintermåneder, som ekstra isolering inde under vinterjakken. 

Baselayers til cykling kommer også i mange forskellige tykkelser og stoftyper. Nogle er meget tynde og har primært til formål at adskille din krop fra din trikot. Andre har dog mere isolering, og nogle modeller ligger lige mellem de to. Det handler i denne sammenhæng i høj grad om at vurdere hvornår man skal bruge sin cykel. Påklædning i cykling er meget sæsonbaseret, og hvis du for eksempel kun kører i sommervarmen, kan du nøjes med at investere i én af de tyndere modeller. Hvis du til gengæld kører hele året, eksempelvis som pendler, kan du overveje en model med en smule mere isolering.

Baselayers og undertøj til cykling benyttes på alle niveauer af cykling. Hos Cykelexperten.dk har vi modeller fra alle de store producenter og i masser af forskellige prislejer, så du er garanteret høj kvalitet for pengene, uanset hvad du vælger. I sortimentet finder du undertøj til cykling fra populære producenter som Assos, Alé og GripGrab. Alle tre producenter har specialiseret sig i at udvikle det bedst mulige cykeltøj, og herunder også fantastiske produkter i kategorien baselayer / undertøj til cykling. Her på siden kan du finde vores samlede sortiment, med et væld af modeller, designs, størrelser og typer. Har du spørgsmål til udvalget er du altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon. Du kan også altid besøge os i Megastore i Vanløse, hvor vores dygtige personale står klar til at hjælpe alle ugens dage. Her har du mulighed for både at se og afprøve de mange forskellige produkter, så du kan finde det helt rigtige for dig.