6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.6 stjerner på TrustPilot


OM VORES BUTIK OG WEBSHOP
LinksTag en virtuel tur inde i vores MEGASTORE

Corona status 


Vi har åben i butikken - men benyt webshoppen hvis muligt. Vi forsøger at mindske smittefaren og har reduceret bemandingen i butikken.

Det giver ekstra travlhed hav tålmodhed:

●Ingen adgang uden mundbind eller visir.

● Bær handsker (kan udleveres i butik)

  ● Alle skal trække et nummer, og vente udenfor indtil deres nummer bliver kaldt op.

● Ingen familer/grupper i butikken (max. 1-2 personer)

Vi har lige nu mindre butikspersonale end normalt for at begrænse risikoen for smittespredning - hav venligst tålmodighed ved ankomst. Alle når og få vores berømte supergode service! 
Benyt dig af vores Click & Collect


Selvom vi har åben, så opfordrer vi stadig at man så vidt muligt benytter sig af vores Click & Collect service - på den måde mindsker vi risikoen for smittespredningen i selve butikken.

For at benytte dig af denne service, skal du blot vælge "Afhentning i MEGASTORE" når du bestiller dine varer.


Mundbind hos Cykelexperten (1)


Mundbind eller visir er påkrævet! Du bedes også benytte handsker (udleveres ved indgangen)

Alle besøgende i Megastore skal bære mundbind, visir eller anden form for ansigtsbeskyttelse. Dette sker i forlængelse af myndighedernes påbud om mundbind på alle steder med offentlig adgang, og som et led i mindskelsen af spredningen af Covid-19 i Danmark.

Hos Cykelexperten.dk har vi allerede indført en række corona-forbehold, herunder nummersystem ved indgang, maks. antal besøgende, afspritning og afskærmning ved kassen. Ligesom de besøgende i butikken, vil vores butikspersonale nu også bære mundbind eller visir.

Husk derfor mundbind eller lignende foranstaltninger, når du besøger os i Megastore!

Til alle vores kunder - derfor holder vi åben


Hos Cykelexperten.dk holder vi åbent som sædvanlig. Som en af landets største forhandlere af cykler og tilbehør føler vi et vist ansvar i forhold til fortsat at kunne tilbyde folk cykler, servicering og reparationer af højeste kvalitet.


At vælge cyklen frem for den offentlige transport er i øjeblikket af måske større betydning end nogensinde før, og udover de sundhedsmæssige fordele der almindeligvis følger med valget af cyklen som transportmiddel, har vi et ansvar som forhandler til at holde forretningen kørende.

Så længe vi på forsvarlig vis kan bidrage til den danske økonomi med køb og salg af varer, vil vi gøre det. Vi har et ansvar både overfor både vores kunder og vores medarbejdere, og vi bliver ved med at køre på så længe vi overhovedet kan. Vi vil samtidig opfordre vores kunder til at overveje om eventuelle køb kan gennemføres i webshoppen, og om et besøg i vores fysiske butik er nødvendigt. Vi sidder klar både på telefon og mail, til at vejlede om både cykelkøb og valg af tilbehør.

Som en stor virksomhed med mange ansatte og mange besøgende hver dag, har vi et klart ansvar i forhold til at begrænse smitten. Forretningen holdes derfor i øjeblikket kørende med lavest muligt bemanding. Derfor kan man som besøgende forvente en smule længere ventetid end normalt. Vi tager regeringens indskærpelser meget alvorligt, og efterlever de forholdsregler der løbende bliver præsenteret.

Corona vejledning

Butik links