6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.7 stjerner på TrustPilot

Ringeklokker


En cykel skal i Danmark være udstyret med en ringeklokke, som kan ringe klart og tydeligt. En ringeklokke skal placeres på styret, så den er inde for cyklistens rækkevidde. Her i kategorien finder du et basis udvalg af ringeklokker som alle er nemme at montere og opfylder alle krav! Husk at find en klokke der matcher diameteren på dit styr, så den kan monteres korrekt.

 Ringeklokke til din cykel

Det er lov at køre med ringeklokke på sin cykel i Danmark. Klokken bruges til at gøre opmærksom på sig selv, når man kører på cykelstier og landeveje, og er med til at øge sikkerheden for de danske cyklister. En ringeklokke behøver ikke fylde særligt meget. Eksempelvis er det normalt ikke så populært at montere en klokke på sin dyre racercykel eller mountainbike, men der findes heldigvis smarte løsninger, der nærmest ikke bemærkes. Nogle foretrækker omvendt en stor, klassisk ringeklokke der bidrager til cyklens udseende. Udvalget er heldigvis stort, så du helt sikker kan finde cykel klokker der matcher dine behov, uanset hvilken cykel der er tale om.

Ringklokken skal monteres så den er indenfor cyklistens rækkevidde. Normalt skal den derfor sættes enten på styret eller på frempinden, hvorfra den nemt kan nås og benyttes. Nogle klokker er fastmonterede, og skal derfor skrues af og på. Andre sidder fast med stropper, og kan derfor flyttes som du har lyst, og hurtigt på- og afmonteres. Disse klokker med stropper er særligt populære på f.eks. racercykler, da du har stor frihed i forhold til hvor klokken skal placeres. Du kan eksempelvis montere den under frempinden på din cykel, eller på undersiden af styret, så den ikke er så synlig, men stadigvæk let kan nås.

Til dem der særligt gerne vil have en diskret ringeklokke, kan man overveje at tage et kig på produkterne fra HideMyBell. HideMyBell klokkerne er, som navnet antyder, med et meget diskret design, der har til formål at skjule selve klokken. Produkterne fungerer nemlig samtidig som holder til din cykelcomputer, så du har en to-i-en løsning. Af andre unikke produkter i sortimentet finder du australske Knog. Knog laver de vel nok mest elegante ringeklokker man kan få. Klokkerne både lyder godt og ser godt ud på din cykel. Klokkerne fungerer som en rund ring, der monteres på styret og derfra udgør en meget diskret og elegant klokke. Lyden er desuden noget for sig - det skal dog nok opleves før det rigtig giver mening.

Her på siden finder du vores samlede sortiment af ringeklokker til cyklen. Her er både diskrete modeller til racercyklen eller mountainbiken, smarte klokker til børnecyklen med flotte farver og mønstre, samt helt almindelige og klassiske ringeklokker der bare gør det de skal, uden al for meget opmærksomhed og besvær. Udvalget er stort, og du kan derfor helt sikkert finde noget der passer dig og din cykel. Husk at der findes to forskellige størrelser ringeklokker, alt efter diameteren på dit styr. Tjek derfor op på størrelsen inden du vælger en klokke. Har du spørgsmål til udvalg eller montering, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail, hvor vi altid sidder klar til at hjælpe. Besøg os også gerne i Megastore i Vanløse, hvor du både kan se og høre de mange klokker.