6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.6 stjerner på TrustPilot


OM VORES BUTIK OG WEBSHOP
LinksTag en virtuel tur inde i vores MEGASTORE
Corona status 


Vores fysiske butik i Vanløse har fortsat åben - vær opmærksom på dette, når du besøger os:

● Alle skal trække et nummer, og hav venligst tålmodighed

● Vent venligst udenfor butikken indtil dit nummer bliver kaldt op

● Ingen grupper i butikken (max. 2 personer)

Vi har lige nu mindre butikspersonale end normalt for at begrænse risikoen for smittespredning - hav venligst tålmodighed ved ankomst. Alle når og få vores berømte supergode service! 

Husk at vaske hænder/spritte af!

Brug venligst vores håndvask, som står lige ved indgangen - vi har opsat skiltning, så du ikke er i tvivl. Ellers har vi også håndsprit stående rundt omkring i butikken.

Til alle vores kunder - derfor holder vi åben


Hos Cykelexperten.dk holder vi åbent som sædvanlig. Som en af landets største forhandlere af cykler og tilbehør føler vi et vist ansvar i forhold til fortsat at kunne tilbyde folk cykler, servicering og reparationer af højeste kvalitet.


At vælge cyklen frem for den offentlige transport er i øjeblikket af måske større betydning end nogensinde før, og udover de sundhedsmæssige fordele der almindeligvis følger med valget af cyklen som transportmiddel, har vi et ansvar som forhandler til at holde forretningen kørende.

Så længe vi på forsvarlig vis kan bidrage til den danske økonomi med køb og salg af varer, vil vi gøre det. Vi har et ansvar både overfor både vores kunder og vores medarbejdere, og vi bliver ved med at køre på så længe vi overhovedet kan. Vi vil samtidig opfordre vores kunder til at overveje om eventuelle køb kan gennemføres i webshoppen, og om et besøg i vores fysiske butik er nødvendigt. Vi sidder klar både på telefon og mail, til at vejlede om både cykelkøb og valg af tilbehør.

Som en stor virksomhed med mange ansatte og mange besøgende hver dag, har vi et klart ansvar i forhold til at begrænse smitten. Forretningen holdes derfor i øjeblikket kørende med lavest muligt bemanding. Derfor kan man som besøgende forvente en smule længere ventetid end normalt. Vi tager regeringens indskærpelser meget alvorligt, og efterlever de forholdsregler der løbende bliver præsenteret.

Butik links