6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot

Åbningstider:

  • Mandag til fredag: 09:00 – 17.30

  • Lørdag: 09:00– 14.00

  • Søndag: LUKKET:

På helligdage er forretningen lukket - er du i tvivl kan du klikke på knappen nedenfor for aktuelle åbningstider:Adresse:


Slotsherrensvej 103 2720 Vanløse (Storkøbenhavn)

Butikken på Slotsherrensvej ligger 200 m fra Islev station - blot 19 minutters kørsel med offentlig transport fra Vesterbro.

Københavns bedste cykelbutik og værksted


Cykelexperten MEGASTORE kommer du altid hjem med en cykel! Kom til os hvis du er på udkig efter Elcykel i København. Vi har en fantastisk butik, men ligeledes et fantastisk værksted hvor du trygt kan overlade servicering, klargøring, og reparation til os!

Vores uddannede cykelmekanikere og mekanikerlærlinge er fordelt på 10 arbejdsstationer. De er alle ofte på kursus for at bevare et højt niveau indenfor klargøring, servicering og reparation. Vi har kompetencerne til at tage os af alt fra avancerede El-Cykler til en børnecykel, der bare skal have skiftet cykelslange.

Ingen opgave er hverken for stor eller for lille!Online booking af cykelreparationer og service


Du kan booke tid online eller ringe til os og aftale tid, på tlf. 72301817. Så kan du få din cykel lavet samme dag, hvis vi har reservedelene hjemme. Værkstedet finder du i København på Slotsherrensvej 103, Vanløse.

Du er meget velkommen til at få et uforpligtende tilbud på reparationer. Vi har altid faste og rimelige priser, og din cykel er altid færdig til den aftalte tid!

Book tid online