6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot
Bianchi

Bianchi Cykler

Bianchi cykler er et af de mest berømte italienske cykelmærker. I Danmark hører Bianchi til blandt de racercykelmærker, man oftest måder på landevejene – let genkendelige på grund af den særlige grønne farve. Edoardo Bianchi begyndte at bygge cykler i 1885 og skabte således verdens ældste nuværende cykelproducent. Hans cykelbutik lå på Via Nirone 7 i Milano, og adressen er siden blevet brugt som navn på en af Bianchis mest berømte og udbredte modeller.

Her hos Cykelexperten.dk finder du vores udvalg af de eksklusive cykler fra Bianchi. Her får du italiensk kvalitet, design og håndværk. Deres hovedfokus er på racercykler, men de har også andre cykler i sortiment. 

Bianchi benytter altid den seneste teknologi og verdensklasse materialer. Bianchi Cykler udvikler og optimerer altid på eksisterende produkter, og gentænker konstant deres produkt. Det gør at du får et virkelig godt produkt. 

Du får den særlige italienske æstetik, deres cykler er ikke simple, men de er ej unødigt komplekse. Kig efter cykler fra Bianchi på tilbud hos os, hvis du vil have en virkelig high end cykel til en god pris.