6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot

Cykelpleje


Olie og smøremidler fra Finish Line, Morgan Blue og Muc-Off. Alt du behøver til vedligeholdelse af cyklen. Vi har degreaser, cykelvask, forgaffel olie samt kæde olie. Vi fører et bredt udsnit af cykelvedligeholdelses produkter f.eks. børster, rensesnore og smøremidler. Den rette pleje forlænger levetiden og køreglæden på din cykel markant, og du behøver ikke bruge meget tid, bare du har de rette produkter.

 Plejemidler til cykel

Den rette pleje og vedligehold gør en verden til forskel for din cykel. Levetiden forlænges markant, og du øger køreglæden ved at køre på cyklen. Blandt de vigtige elementer er det, at holde sin cykel ren, og samtidig holde den smurt til de lange ture. Hvis man bruger den rette cykelpleje og kommer ind i en form for rytme, er det både nemt og du bliver glad for resultatet. Mange frygter det store vedligehold der er, ved at have f.eks. en cykel med udvendige gear, men i virkeligheden fylder det ikke særlig meget, selv når vejret er dårligt om vinteren. Når først du har fået en fast procedure på plads, er det både nemt og sjovt at holde sin cykel velplejet og ren.

For det første er det vigtigt at rengøre sin cykel løbende. Hvor ofte der er tale om, kommer helt an på hvilken cykel der er i brug, og hvor og hvornår den bruges. Om vinteren, med salt på vejene, kræver cyklen oftere vask end om sommeren. Når vejret er godt, behøver man således sjældent vaske sin cykel, medmindre der selvfølgelig er tale om en mountainbike der bruges på de mudrede spor i skoven. I mange tilfælde vil en omgang lunt sæbevand og en opvaskebørste være fin, men vasken bliver en hel del mere effektiv, med de rette vaskemidler til cyklen. Flere af de store producenter laver vaskemidler specielt til cykler, som opløser fedt og olie, og sikrer at din cykel står skinnende ren efter vask. Nogle af disse vaskemidler blandes i vandet, mens andre benyttes direkte på cyklen og skylles af med vand derefter. Du kan komplimentere vaskemidlet med et sæt børster, der gør at du virkelig kan komme til, dér hvor snavset sætter sig.

I denne kategori finder du ligeledes børstesæt og enkelte børster, der gør plejningen af cyklen en hel del lettere. Her er børster til stort set alle områder på cyklen, så du kan gøre rent, dér hvor almindelige klude og redskaber ikke er tilstrækkelige. Du finder både store bløde børster til rengøring af stellet, og detaljebørster der kommer godt omkring kassetter og kæder, og fjerne noget af det allermest genstridige snavs og skidt.

Plejemidler til cyklen holder din cykel godt kørende i lang tid. Den rette cykelpleje forlænger levetiden på komponenterne markant, og sikrer også samtidig at din cykel ser godt ud. Hos Cykelexperten.dk har vi udvalgt produkter fra nogle af de største producenter som Morgan Blue, Finish Line og Muc-Off, så du er garanteret produkter af højeste kvalitet og til de bedste priser. Her i sortimentet finder du cykelpleje til ethvert behov og plejemidler til cyklen i et væld af prislejer og modeller. Har du spørgsmål til vores udvalg af cykelpleje er du altid velkommen til at besøge os i Megastore, eller kontakte os på telefon eller mail, hvor vi sidder klar alle ugens dage. Sortimentet her på siden ændres hele tiden, og der tilføjes hele tiden nye produkter.