6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot
Pirelli

Pirelli cykeldæk

Pirelli blev grundlagt i 1872 i Milano, Italien, og er i dag verdens 5. største producent af dæk. Virksomhedens primære fokus er autoindustrien med dækproduktion til biler, lastbiler og motorcykler, og er man motorsportsinteresseret er man med stor sandsynlighed stødt på navnet før.

I de senere år har virksomheden også bevæget sig ud i produktionen af cykeldæk. Med et sortiment der er karakteriseret af produkter til både landevejscykling, mountainbike, cross/gravel og hverdagsbrug, er der noget for ethvert behov. 

Populære på racerdæk 

Pirelli er blandt andet leverandør af dæk til det australske storhold Mitchelton-Scott. En kendsgerning der må tolkes som lidt af et kvalitetsstempel. Særligt virksomhedens racerdæk er populære, og findes i flere forskellige konfigurationer afhængig af forhold og behov. De forskellige dæk er udsmykket med specifikke farvedetaljer, der er med til at adskille dem fra hinanden.

Pirelli i Megastore 

Her på siden finder du det samlede udvalg af Pirelli-produkter hos Cykelexperten.dk. Mange af de populære dæk er desuden udstillet i Megastore.

Pirelli P ZERO

P ZERO-serien fra Pirelli, er cykeldæk lavet for at finde den perfekte balance imellem racing og endurance, til din racercykel. Pirelli P ZERO-serien indeholder: P ZERO RACE, P ZERO ROAD, P ZERO VELO & P ZERO VELO 4S. 

Pirelli Cinturato Velo TLR

Cinturato Velo TLR fra Pirelli, er et Tubeless Ready cykeldæk lavet med deres SmartNET™ gummiteknologi og Armour Tech™ beskyttelse, som gør det perfekt til lange distancer og forskellige terræner. 

Pirelli Cinturato Gravel & Cross

Cinturato Gravel & Cross fra Pirelli, er cykeldæk designet med holdbarheden fra Scorpion MTB-serien og den effektive rullemodstand fra Cinturato Velo dækket. 

Pirelli Scorpion

Scorpion MTB-dæk fra Pirelli, er designet og udviklet ud fra deres mange års erfaring med prisvindende offroad-dæk til motorcross og rally. Pirelli Scorpion-serien indeholder: Scorpion XC, Scorpion Trial, Scorpion Enduro & Scorpion E-MTB