6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.6 stjerner på TrustPilot
Pirelli

Pirelli

Pirelli blev grundlagt i 1872 i Milano, Italien, og er i dag verdens 5. største producent af dæk. Virksomhedens primære fokus er autoindustrien med dækproduktion til biler, lastbiler og motorcykler, og er man motorsportsinteresseret er man med stor sandsynlighed stødt på navnet før.

I de senere år har virksomheden også bevæget sig ud i produktionen af cykeldæk. Med et sortiment der er karakteriseret af produkter til både landevejscykling, mountainbike, cross/gravel og hverdagsbrug, er der noget for ethvert behov. 

Populære på racerdæk 

Pirelli er blandt andet leverandør af dæk til det australske storhold Mitchelton-Scott. En kendsgerning der må tolkes som lidt af et kvalitetsstempel. Særligt virksomhedens racerdæk er populære, og findes i flere forskellige konfigurationer afhængig af forhold og behov. De forskellige dæk er udsmykket med specifikke farvedetaljer, der er med til at adskille dem fra hinanden.

Pirelli i Megastore 

Her på siden finder du det samlede udvalg af Pirelli-produkter hos Cykelexperten.dk. Mange af de populære dæk er desuden udstillet i Megastore.