6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot
Giro

GIRO

Giro er en af de mest populære cykel brands i verden. GIRO er mest kendte for deres cykeltøjcykelsko og cykelhjelme. GIRO er ikke et snoppet mærke og leverer produkter i alle prisklasser. Du finder altså deres produkter på alt fra begyndere til tour-ryttere.

I Cykelexperten.dk fører vi deres cykelsko og cykelhjelme i alle prisklasser. Vi har nøje udvalgt 3 modeller til race, 3 modeller til mtb og 2 unikke kvinde modeller som vi ALTID lagerfører i butikken. De sko dækker alles behov, og hvis ikke kan vi bestille enhver tilgængelig model hjem. 

Giro har nogle af de letteste hjelme på markedet. Du opnår med en lettere hjelm en langt højere bevægelsesfrihed, og med unikke fastspændingssystemer giver de dig INGEN anledning til at glemme cykelhjelmen.

VI har ført mærket i mange år, og kan derfor altid tilbyde ældre produkter med en god rabat, og til billige priser.

Giro cykelsko


Tommerfingerreglen med en Giro cykelsko er at de generelt er lidt små. Vi anbefaler at man går 1-1.5 størrelser op i forhold til sit normale fodtøj. (hverdagssko). Så har du også en mulighed for at variere dit valg af sokker, fra tyk til tynd. Giro har et samarbejde med BOA skospænder. BOA er den lille smarte drejeknop der jævnt fastspænder skoen om foden med få enkle twists. BOA er blevet standard indenfor disse systemer og er nemmere, og vejere mindre en f.eks. snørrebånd og click-spænder. 

  

Giro Cykelhjelme

Når du er klar til at køre med cykelhjelm og valget falder på en Giro er det vigtigt at gøre sit forarbejde før du bestiller. Giro Cykelhjelme varierer som alt andet hovedbeklædning i størrelsen. Du finder den korrekte hjelmstørrelse ved at måle omkredsen af dit hoved lidt over ørene og ca. 2-3 cm over øjenbrynene. Målet i centimenter er målet på din cykelhjelm. Derefter er det så bare at finde den cykelhjelm, du synes bedst om og vælge en størrelse hvis interval dækker den fundne omkreds. Du kan finde vores størrelsesguide for cykelhjelme her.


Giro MIPS cykelhjelme

MIPS systemet er svensk og står for Multi-Directional Impact Protection System, og har til formål at gøre selv den sikreste cykelhjelm fra Giro endnu mere sikker. MIPS cykelhjelm systemet er indbygget i størstedelen af alle hjelme fra Giro.