6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot

Fælgbånd


Her på siden finder du vores samlede udvalg af fælgbånd til cyklen. Fælgbånd er det bånd, der ligger i hjulets fælg og beskytter slangen mod ujævnheder fra f.eks. eger eller kanter. Alle cykler er udstyret med båndet, og du vil sjældent kunne køre længe uden bånd uden at undgå punkteringer. Hos Cykelexperten.dk fører vi fælgbånd til både almindelige cykler og fælgbånd til tubeless.


 Fælgbånd til cykel

Fælgbåndet er en vigtig del af ethvert cykelhjul. Båndet sikrer at slangen i hjulet ikke udsættes for unødigt slid fra indersiden af fælgen, fra eksempelvis ujævnheder fra eger, nipler eller slag i fælgen. Båndet er i et stoflignende materiale, og er meget nemt at påføre. Båndet er med klister på den ene side, og påføres bare i én runde rundt på fælgen og klippes til i enden. Det eneste du skal bekymre dig om, er at vælge den rigtige størrelse. Fælgbånd kan nemlig variere i bredden, så der er forskel på for eksempel bredden på en racercykel og bredden på en mountainbike. Når først du har styr på den rigtige bredde, er det dog nemt at finde fælgbånd.

På mange cykler bliver det desuden mere og mere almindeligt at køre med såkaldt tubeless-setup. Tubeless er dæk der ikke behøver slange, men i stedet er fyldt med tubeless væske, der lapper eventuelle huller. Dækkene er dermed så godt som punkterfri, og bliver mere og mere populære på racercykler, mountainbikes og gravelbikes. Tubeless fælgbånd er mere gummiagtigt og i et tykkere materiale, der kan holde på væsken og slutter tæt rundt om fælgen. Hvis du har planer om at lave din cykel til tubeless, er det vigtigt at du vælger det rette fælgbånd og i den helt rigtige størrelse.

Hos Cykelexperten.dk fører vi fælgbånd fra store producenter som Bike Attitude, BBB og Specialized så du altid er sikret høj kvalitet. Meget fælgbånd er af samme kvalitet, men med disse produkter er vi sikre på at holdbarheden er i orden og kvaliteten er høj. Hvis du har brug for hjælp til at finde det rigtige produkt, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. I vores Megastore i Vanløse har vi altid masser af cykel tilbehør og reservedele på lager, så du kan finde lige netop det, du skal bruge. Her står vores dygtige ekspedienter klar til at hjælpe dig godt på vej, alle ugens dage. Her på siden finder du vores samlede sortiment af fælgbånd til cyklen, og i bredder der bør matche enhver cykel. Hvis du ikke finder lige det du søger, må du endelig kontakte os.