6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.6 stjerner på TrustPilot

Find din nye mountainbike hos os


Vi har masser af mountainbikes!  Vi leverer alle mountainbikes 100% samlet og køreklar. Du er også altid velkommen til at hente din mountainbike i vores butik i Vanløse. Vi har gjort det til vores speciale at opkøbe store restpartier af de bedste brands, så vi ALTID er de billigste i Danmark. Vi fører bl.a. følgende MTB brands: Scott, Cannondale, Focus og Giant, Scott samt Bianchi og Specialized.

Vi har masser af mountainbikes


Kom ned og få kyndig vejledning i hardtail, fullsuspension, 27.5″ eller 29″, cykler til begynder, semi og professionelt brug. Lige meget hvad du er på udkig efter, så har vi næsten med garanti noget, der møder dine behov.

Hvilken MTB cykel skal du vælge?

Her på vores webshop kan du finde den rigtige størrelse MTB i vores MTB størrelsesguide. Herefter er det faktisk bare dit behov og dit budget, der sætter grænsen for, hvilken MTB du skal vælge. 

Hvis du mangler vejledning er du velkommen til at ringe til os eller komme ned i en af vores butikker, og så hjælper vi dig gladeligt med at finde lige præcis den mountainbike, der passer perfekt til dig, så du får størst mulig glæde af den.