6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.7 stjerner på TrustPilot

Cykelsko MTB


Se vores samlede udvalg af cykelsko til MTB her på siden. I sortimentet finder du MTB cykelsko fra nogle af verdens største producenter, og i prislejer der matcher ethvert behov. Mountainbike cykelsko har knopper på sålen og sikrer brugeren et ordentligt greb, når man ind i mellem er nødt til at stå af cyklen i skoven eller på grusstien. 

Mountainbike sko - stort udvalg

Et par gode mountainbike cykelsko er et must, hvis du kører mountainbike eller cross med jævne mellemrum. Cykelskoene sikrer dig det rette tråd og den bedste kraftoverførsel på din cykel, og giver samtidig brugeren bedre komfort. Mange benytter skoene med den klassiske klik-funktion, så dine fødder altid er sikret på pedalerne, og du kan træde hårdere og mere præcist når terrænet er ujævnt. Andre benytter dog de såkaldte flats pedaler, sammen med sko der matcher. Disse mountainbike sko er uden klik og monteres derfor ikke med klamper. De fungere i princippet som almindelige kondisko, men med en meget stiv sål. Disse er populære til folk der kører mountainbike for sjovs skyld, og ikke for at køre så hurtigt som muligt. Med flats mountainbike sko og tilhørende pedaler, kan du hurtigt flytte fødderne fra pedalerne, og du har mere frihed til f.eks. hop og tekniske nedkørsler.

Cykelsko MTB kan fås i mange forskellige prislejer, og som begynder behøver du ikke bruge en formue for at blive godt kørende. En god cykelsko til MTB kan fås for et par hundrede kroner, og vil være mere end rigeligt for langt de fleste. De dyrere modeller har sål af carbon og er derfor både lettere og stivere, samtidig bliver der gjort et større arbejde ud af udviklingen af overdelen, som sidder både tættere og lettere kan justeres. Mange af de dyrere modeller er således udstyret med såkaldte BOA-spænder, der nemt kan benyttes til at løsne og spænde skoen. BOA spændet er en super feature så du stadig kan holde fokus på sporet og stien, når du justerer dine sko. Med disse spænder er du desuden sikret en tæt pasform og en stram spænding, så du altid sidder godt fast i skoene. 

MTB Cykelsko kan fås i mange forskellige prisklasser og designs. Som begynder, eller hvis du har planer om at skifte model eller mærke, kan det være svært at skelne mellem de mange modeller. Derfor kan du altid, hos Cykelexperten.dk Megastore i Vanløse, se en stor del af vores udvalg. Du har desuden mulighed for at afprøve en masse forskellige sko, så du er helt sikker på at komme hjem med det rigtige par. Vi har åbent alle ugens dage, og vores mange dygtige ekspedienter står altid klar til at hjælpe dig med at finde de helt rigtige cykelsko til MTB, eller andet udstyr for den sags skyld. Her på siden kan du få et overblik over hvilke sko vi har på lager i din størrelser, og med sortering for farver, størrelser og meget andet, kan du nemt danne dig et overblik. Kontakt os også gerne på telefon eller mail, hvis du har nogen spørgsmål til vores produkter.

Er du i tvivl om hvilke MTB sko du skal vælge? Så læs vores store cykelsko guide.