6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot

Cykelsko Vinter


Træt af iskolde og våde fødder til vinter når du cykler? Det er der heldigvis råd for! Vi fører en række vintersko og vinterstøvler beregnet til den våde og kolde vinter her i Danmark. Skoovertræk er naturligvis en billigere løsning, hvor du kan benytte dine almindelige cykelsko, men det bliver aldrig ligeså godt og varmt som cykelsko, der er skræddersyet til vinteren. Se det samlede udvalg af cykelsko til vinter her på siden.

Varme cykelsko til vinter - stort udvalg

Vintersko og vinterstøvler er nemlig tykkere og større, hvilket yder en ekstra god beskyttelse mod kulden. Typisk går disse sko op til anklen, hvilket giver mulighed for at slutte bukserne tæt, så du kan holde dig helt tør. Skoene er ofte udstyret med et vind- og vandafvisende lag på overfladen, der sikrer at dine fødder holder sig tørre og vare, selv på de allermest kolde dage. Cykelsko til vinter bliver mere og mere populære alternativer til de klassiske skoovertræk. Du slipper for at klæde dine fødder i lag på lag, og nøjes i stedet med bare at påføre dig ét par sko, og så er du kørende. Vinter cykelsko kan fås i mange forskellige udgaver og designs, og i modeller både til race, mountainbike og andet.

Et godt eksempel på et par gode vintersko til cykler er vores Northwave sko, som er designet til at holde dine fødder varme og isolerende helt ned til -15 grader. Andre af vores cykel vintersko bruger eksempelvis det velkendte Gore-Tex teknologi, til at holde vandet ude og kulden ude. Vi fører cykelsko til vinter fra store mærker som Northwave, Specialized, Fizik, DMT og Shimano så du uanset modellen er garanteret høj kvalitet og funktionalitet ud over det sædvanlige. De fleste af modellerne er opbygget som almindelige cykelsko til enten race eller mountainbike, med en stiv sål i metal eller carbon, og en tætsiddende overdel, der spændes med velcro og hurtigspænder. Vinterstøvlerne til cykling er dog til forskel forret med isolerende stof på indersiden, så dine fødder holdes varme. Kombineret med et par varme cykelsokker, har du de absolut bedste betingelser for at holde varmen på cyklen om vinteren. Overfladen på de enkelte modeller er af vand- og vindafvisende materiale. I mange af tilfældene i form af et overtræk der lynes sammen over skoen. Mens selve skoen, i nogle tilfælde, er i vandtæt materiale som f.eks. Gore-Tex. Både overtræk og materiale har til formål at holde dine fødder tørre, så isoleringen og dine sokker kan holde varmen.

Her på siden kan du finde vores samlede udvalg af cykelsko til vinter. Der er mange modeller at vælge fra, og med masser af fede designs og stærke priser er der helt sikkert noget der matcher dine behov. Har du spørgsmål til udvalget kan du altid kontakte os på telefon eller mail. Du er desuden altid velkommen til at besøge os i Megastore i Vanløse, hvor du både kan se og prøve de mange modeller. Det kan være svært at gennemskue hvilke cykelsko der er de rigtige, hvis man ikke har prøvet nogen førhen. Derfor er det altid en fin idé at afprøve lidt forskellige modeller, inden man vælger en vinter cykelsko. I vores butik i Vanløse har du altid mulighed for at prøve de produkter vi har på lager.

Er du i tvivl om hvilke cykelsko du skal vælge? Så læs vores store cykelsko guide.