6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.6 stjerner på TrustPilot

Cykellygter


Her finder du et udsnit af de cykellygter vi fører. Cykellygter er vigtige for din sikkerhed når du er på farten, derfor koster det også en bøde på kr. 700 hvis ikke du har en fastspændt cykellygte når du er ude i mørket. Vi fører et nøje udvalgt sortiment af lygter som alle klarer lovens krav, og er af en kvalitet du kan benytte år efter år.

Alt i cykellygter


Vi har smarte magnetlygter, små diodelygter, kraftige halogen lygter og billige hverdagslygter som du også har råd til at glemme. Først bør du gøre dig det klart hvad dit lygtebehov er. Nogen søger et simpelt sæt lygter der ikke kræver megen opmærksomhed, nogen søger et sæt der øger rytterens synlighed på cykelstien, og andre søger et sæt der kan lyse hele vejen op på de mørkeste stykker. Behovene er mange, men så er det godt at vores sortiment rummer et væld af lygter til ethvert formål.

I Danmark bliver det hurtigt mørkt i vinterhalvåret og lygterne skal derfor ofte i brug. Derfor er det som udgangspunkt vigtigt at du har et sæt cykellygter der er stabile og kan holde til det danske vejr. Cykellygterne i vores sortiment kan klare det meste vind og vejr, og lyser effektivt selv på de helt mørke landeveje. En stor del af lygterne er desuden genopladeliger så du slipper for at tænke på batteriskift, men blot forbinder de enkelte lygter til strømforsyning via de medfølgende kabler. 

Magnetlygter og genopladelige lygter

En populær løsning til hverdagscyklen er magnetlygter der uden behov for batteriskift eller opladning, hele tiden holder din cykel lovlig og synlig på cykelstien. Magnetlygter monteres ved hjulenes nav, og blinker som du kører ved hjælp af de magneter der installeres i egerne. Lygtesættet er perfekt til dig der ikke vil tænke for meget over dine cykellygter, men bare gerne vil have det nemt og overskueligt.

De fleste lygter kører dog på batteri eller med mulighed for genopladning. Disse lygter lyser som udgangspunkt kraftigere end magnetlygter, og sidder generelt bedre placeret på cyklen på eksempelvis styr og sadelping. Tendensen er at lygternes holder kan fastmonteres på cyklen efter ønske, og at selve cykellygte så kan klikkes af og på for batteriskift osv. Enkelte cykellygter med batteri er fuldt fastmonterede, men kræver almindeligvis en bagagebærer og en cykel med mulighed derfor.

Kraftige cykellygter

Mange søger desuden en særligt kraftig cykellygte til eksempelvis motionsbrug pendlerturen på landevejen. Mange af de kraftige cykellygter er genopladelige da batteritiden er mindre end på de almindelige, svagere lygter. En kraftig cykellygte med masser af lumen er særligt brugbar, hvis du regelmæssigt kører længere stræk uden gadebelysning, måske endda på skovsstier. Lygterne har i højere grad til formål at lyse underlaget op, fremfor at øge din synlighed. Cykellygterne kan fås i et væld af forskellige styrker, så du altid finder noget der matcher dit behov.

Er du i tvivl om hvilket lygtesæt du har brug for, og hvilke lygter der kan monteres på din cykel er du altid velkommen til at kontakte os på telefon og mail, hvor visser klar til at svare på dine spørgsmål. Du er også altid velkommen til at besøge os i butikken i Vanløse, hvor vi har masser af cykellygter på lager.