6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot

Cykellygter med magnet


Magnet cykellygter er nemme at bruge, og gør så du slipper for at skifte batteri eller oplade dine lygter. Cykellygter med magnet gør dig synlig på både cykelstien og landevejen, og sidder fuldt fastmonteret på din cykel. Her på siden kan du finde vores samlede sortiment af magnet cykellygter, så du kan gøre det nemt for dig selv at være sikker i trafikken.

 Magnet cykellygter

Magnet cykellygter er den nemmeste cykellygte for brugeren. Når sættet først er monteret, skal du ikke tænke mere over det. Lygterne tænder og slukker af sig selv, og de sidder fuldt fastmonteret på cyklen. Almindeligvis er magnetlygter til cyklen monteret nede ved hjulet. Her sidder de placeret under den bolt der fæstner hjulet til cyklen, og er i henholdsvis hvid og rød for forlygte og baglygte. To magneter placeres i hjulets eger, og genererer, når de passerer selve lygte, energi der giver lys fra dioderne. Det vil altså sige at når du kører på din cykel, genererer du konstant lys via magneterne i hjulet.

Når man snakket magnet cykellygter, taler man oftest om modellerne fra danske Reelight. Reelight blev etableret i starten af 00'erne i Aarhus og er blandt de mest populære valg for danskerne, når der skal vælges cykellygter. Lygterne har du sikker set i trafikken, de har i mange år haft det samme design, og benyttes på masser af cykler både i byen og på landet. Reelight magnetlygter koster ikke det store, og kan monteres på kort tid. Du kan enten selv give dig i kast med det, ellers hjælper vi gerne med at få lygterne monteret på vores værksted i Vanløse.

Magnet cykellygter fås i flere forskellige udgaver. De fleste har det klassiske look, med montering ved cyklens hjul. Nogle af de nyere modeller kan dog monteres på eksempelvis styr og sadel, og trækker så en ledning ned til hjulet hvor energien, igen via magnetisme, opsamles. Her på siden kan du finde vores samlede udvalg af cykellygter med magnet. Vi har altid masser af modeller i sortimentet, og hjælper gerne med montering på vores værksted i Vanløse. I vores butik kan du altid tage en snak med vores ekspedienter om dine muligheder for cykellygter med magnet. Det er ikke alle cykler der kan monteres med alle lygtetyper, derfor kan det være en idé at spørge os til råds enten i butik, eller på mail og telefon.