6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.7 stjerner på TrustPilot
Reelight

Reelight Lygter

Reelight er et dansk projekt der i dag er verdenskendt. Den lille danske virksomhed har siden 2003 produceret magnetlygter, hvor brugeren slipper for at tænke på batterier og genopladning. Via magneter i hjulet skaber lygterne nemlig lys, der både er godkendt og synligt på cykelstier og landeveje. De fleste cykler kan udstyret med Reelight lygter, som kan fås i flere forskellige udgaver. Se vores udvalg af Reelight cykellygter her på siden. 

Cykellygter fra Reelight 


Reelight lygterne produceres i østen, så medarbejderne i Danmark har kun fokus på produktudvikling. Reelight har flere år vundet den prestigefyldte Eurobike Award, som er verdens største cykelmesse, og produkterne fra den danske producent viser sig både innovative og unikke, sammenlignet med markedets andre alternativer. Lygterne har et smagfuldt og let genkendeligt design, der hverken skiller sig ud på cyklen og som samtidig ser flot ud. Hvis du har kørt en tur på cykel i København eller anden storby her i landet, har du helt sikkert set Reelights produkter monteret på en cykel eller to, og du vil kunne genkende de unikke lygter når du ser dem her på siden. 

De helt klare foredele med Reelight Magnetlygter er selvfølgelig at de ikke benytter batterier. Levetiden er stortset uendelig da de er baseret på dioder som ikke brænder ud, og de lyser ved pedalkraft. Et nyt aspekt er at de også er miljøvenlige og er begyndt at blive tildelt “grønne” priser for deres design. Selve lygten monteres i bolten der holder cyklens hjul på plads. På cykler med hurtigspænd kan man være nødt til at skifte til en fast bolt, for at sikre lygten ordentligt. Herefter monteres to magneter i egerne på henholdsvis forhjulet og baghjulet. De to magneter skal passere tæt forbi selve lygte, og skaber dermed energi der bliver til et lysblink. Jo hurtigere man kører, jo oftere blinker lygterne altså. Både for- og baglygte fra Reelight lyser kraftigt og synligt. Baglygten lader endda op løbende, så den fortsætter med at blinke, når du stopper ved f.eks. lyskryds. 

Reelight er bedst kendt for deres klassiske Reelight lygtesæt. Det er de modeller der over tid har vist sig mest slidstærke, holdbare og sikre. De er både lette at montere og passer i høj grad sig selv, når de først er på plads. Her på siden finder du vores samlede udvalg af Reelight cykellygter. Har du spørgsmål til udvalget eller til montering er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail, eller besøge os i Megastore i Vanløse, hvor vi står klar til at hjælpe alle ugens dage. Du kan altid booke tid på vores værksted hvis du ønsker hjælp til montering af cykellygter fra Reelight. Monteringen er hurtigt klaret, og når lygterne først er på plads, kræver de ikke meget opmærksomhed fremadrettet.