6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot

Cykeltøj til damer


Cykeltøj til kvinder er essentielt for en god cykeltur. Her finder du beklædning til piger, damer og kvinder. Alt cykeltøj og beklædning i denne kategori er specielt beregnet til kvinder. Vi fører et stort udvalg af pigetøj i mærkerne Assos og Alé. Men disse to mærker rammer vi begge ender af markedet, og kan beklæde dig uanset niveau og tykkelsen af pengepung. Se det samlede sortiment her på siden.


Dame cykeltøj


Farver og mønstre er en smagssag, men der er andre og vigtigere grunde, til at vælge cykeltøj specielt lavet til kvinder. F.eks. er puden i cykelbukser markant anderledes end den der designes til mænd, ligeledes er pasform og størrelser anderledes. Tøj til kvinder er designet for den bedst mulige pasform, så du får den bedst mulige oplevelse på cyklen. Eksempelvis er trøjerne også designet til kvindelige former, så de er komfortabel at bære og køre i.

Ved at vælge cykeltøj fra Alé eller Assos får du den rigtige komfort og forskellen på en god eller dårlig cykeloplevelse. Begge mærker er blandt de største på markedet, og kvaliteten helt i top. Assos er generelt betegnet som det bedste cykeltøj i verden. Det er ikke billigt, men når vi snakker cykeltøj til kvinder, er kvaliteten ikke til at tage fejl af. Alé laver også cykeltøj i mange forskellige prislejer, og kan fås i absolutte topmodeller, samt udgaver der er mere tilegnet motionisten eller pendleren. Begge mærker leverer dog dame cykeltøj til en række af verdens største cykelhold, så kvaliteten er helt i top.

Cykeltøj til kvinder kan fås i masser af fede designs, farver og mønstre. Der vil altid været noget for enhver smag. Her kan du både få tøj der er mere afdæmpet og elegant i designet, og modeller hvor der ikke er lagt låg på hverken farve eller mønster, så man virkelig tager sig ud på landevejen og cykelstien. I cyklingens verden er det vigtigt at se godt ud, og det har du rig mulighed for med dame cykeltøj fra Alé og Assos.

Hos Cykelexperten.dk fører vi et stort udvalg af cykeltøj til kvinder. Her kan du finder produkter i alle prislejer, og i designs der matcher enhver smag. Hvis du har spørgsmål til vores udvalg kan du altid kontakte os på telefon eller mail, hvor vi sidder klar til at hjælpe. Besøg os også gerne i Megastore i Vanløse, hvor vi altid har masser af dame cykeltøj på lager og klar til at prøve. Hvis du ikke tidligere har kørt med cykeltøj, kan det være en idé at prøve lidt forskellige modeller, så du er sikker på at finde den rette størrelse. Her på siden kan du se præcis hvilke produkter der er tilgængelige på vores eget lager og på fjernlager hos producenten.