6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.7 stjerner på TrustPilot
Lezyne

Lezyne

Lezyne kvalitets produkter. Lezyne har set et marked for super-stylede cykelaccessories og udfyldt den maksimalt. Lezyne blev startet i 2007 og er en innovativ virksomhed som har vundet flere priser for design og funktionalitet. Lezyne har bevist at det er muligt at løfte niveauet fra billige plastikprodukter af tvivlsom kvalitet, til en ny verden af high-end udstyr til en overkommelig pris. Kort og godt byder Lezyne på produkter af rigtig lækker kvalitet, som man får lyst til at cykle med, men nærmest også lyst til at udstille.

Hos Cykelexperten.dk fører vi primært deres cykellygter, de udmærker sig ved at være i meget flotte CNC alu-huse eller flot forarbejdet plast/vinyl. De benytter det ypperste indenfor batterier og dioder. Kvaliteten er så høj, at du vil elske din Lezyne lygter i helt op til 10 år. 

Lezyne - ikke kun lygter


Lezyne fremstiller også værktøj og accessories såsom fodpumper, håndpumper og smarte sadeltasker. Det er dog ikke alt der finder vej i vores sortiment. Et stærkt produkt som deres tubeless plug der både lapper og pumper i én omgang finder du selvfølgelig i sortimentet.

Lezyne blev startet i 2007 at tyskeren der også grundlage mærket Truvativ der senere blev opkøbt af SRAM. Michi Kozuschek - en af grundlæggerne har altid haft en kærlig for at arbejde med design og materialer, der gør at deres produkter føles særlige når du har dem i hånden.