6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot

Cykelsko MTB


Tag med på opdagelse i et sortiment, fuldt af MTB sko, til enhvers smag!

Mountainbike cykelsko har modsat, racer cykelsko, knopper på sålen. Det er for at sikre dig et ordentligt greb i jorden, når man ind i mellem kan være nødt til at stå af cyklen. Hvad end det er i skoven, eller på grusstien.  

Her hos Cykelexperten.dk, vil du finde MTB cykelsko fra nogle af verdens største producenter. 

Bl.a. ScottShimanoFizik og Specialized.

Se alle vores MTB sko - Lige her!

Mountainbike sko - Stort udvalg

Et par gode mountainbike cykelsko er et must, hvis du kører mountainbike eller cross med jævne mellemrum. Cykelskoene sikrer dig det rette tråd og den bedste kraftoverførsel på din cykel, og giver samtidig brugeren bedre komfort.

Der findes lidt forskellige typer af MTB sko, som man skal tage stilling til. For hvordan ønsker du at køre på din MTB?

 

MTB sko til klik-pedaler

Mange benytter skoene med den klassiske klik-funktion, så dine fødder altid er sikret på pedalerne. Det betyder du kan træde hårdere og mere præcist, når terrænet er ujævnt.

Vil du gerne ud og køre på spor, tracks og løb, kræver det at du kan træde igennem. Her vil vi helt klart anbefale MTB sko med klik-pedaler!

 

MTB sko Flats (til Flat Pedals)

I stedet for klik-pedaler, er der kendetegnede for MTB - Også MTB Flats sko.

Disse sko er tilpasset flats pedaler, og er uden klik. Derfor monteres der ikke klamper på disse sko.

I princippet fungerer de som almindelige kondisko, men har til forskel, en meget stiv sål. Denne type MTB sko er meget populær blandt folk, der kører mountainbike for sjovs skyld, hvorfor ikke har en betydning.

Med flats MTB sko og tilhørende pedaler, kan du hurtigt flytte fødderne fra pedalerne, og du har mere frihed til f.eks. hop og tekniske nedkørsler.

 

Dyr eller billig MTB sko?

MTB cykelsko kan fås i mange forskellige prislejer, og som begynder behøver du ikke bruge en formue for at blive godt kørende. En god cykelsko til MTB kan fås for et par hundrede kroner, og vil være mere end rigeligt for langt de fleste.

De dyrere modeller har en sål af carbon og er derfor både lettere, og stivere. Samtidig bliver der også gjort et større arbejde ud af udviklingen af overdelen, som sidder både tættere og lettere kan justeres.

 

BOA MTB sko

Mange af de dyrere modeller er udstyret med BOA-spænder, der nemt kan benyttes til at løsne og spænde skoen. BOA-spændet er en super feature, der gør det lettere at spænde din sko op, og justere den. Om du er på cyklen eller ej.

Spænderne er desuden med til at sikre en tæt pasform, så du altid sidder godt fast i skoene. 

MTB Cykelsko kan fås i mange forskellige prisklasser og designs. 

 

Er du ny, så prøv dig frem - Er du på udkig efter nye, så opgradér! 

Hvis du stadigvæk er i tvivl om, hvilken sko du skal vælge, kan vores store cykelsko guide måske hjælpe?