6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.6 stjerner på TrustPilot

El-Mountainbikes


El Mountainbikes giver dig ekstra fart på gennem skoven. Den tilhørende motor ligger placeret i cyklens krank, og giver dig et ekstra powerboost, når du behøver det. Motorerne på EL Mountainbikes er oftest mere kraftfulde end dem på de mere almindelige hverdags-elcykler.

Kom forbi til en uforpligtende prøvetur 

De elektriske mountainbikes fås som Hardtail og Full-Suspension, alt efter hvor megen affjedring du kræver. Cyklerne er primært designet til brug på MTB-spor og grusstier, men kan sagtens benyttes på landevejen, som f.eks. pendlercykel. 

I Cykelexperten.dk præsenteres du for et enormt udvalg af elcykler både online og i Megastore i Vanløse. I butikken står vi altid klar til at rådgive dig i dit køb. Her har du desuden mulighed for at prøvekøre et bredt udvalg af brands og modeller. 

Tag også et kig på vores Elcykel Guide. Her kan du læse alt, der er værd at vide om elcykler, vedligehold og tilhørende servicepakker. Du kan desuden benytte dig af vores feature: Book en ekspert, så du er sikker på at få al den vejledning du behøver.