6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.6 stjerner på TrustPilot

Dame Elcykler


Hos Cykelexperten.dk finder du et enormt udvalg af Dame Elcykler. Elcyklerne er udstyret med en batteridrevet motor, oftest placeret i cyklens krank eller forhjul. Batterier ligger placeret under bagagebæreren, på eller i stellet. Fra det enkle display på styret kan du selv regulere hvor meget assistance du ønsker at benytte.

Gode tilbud på Elcykler til damer

Her på siden finder du det komplette udvalg, og de tilbud der for tiden er aktuelle. I Megastore i Vanløse står vi altid klar til at rådgive dig gennem hele købsprocessen. Vi har mere end 120 elcykler i udstillingen – altid klar til en uforpligtende prøvetur, og altid 1200 elcykler på lager. Har du kig på en specifik model, kan du med fordel give os et kald på forhånd. 

Med vores Elcykel Guide får du al den information du behøver. Her finder du manualer, garantier, info om vedligeholdelse, servicepakker og meget andet. Du har desuden mulighed for at booke en ekspert, så du er sikret den bedste vejledning.

Elcykler til kvinder på udsalg

I nogle perioder kører vi decideret udsalg på elcykler. Andre gange har vi gjort nogle gode indkøb hos vores leverandører som gør, at vi kan give dig et rigtig godt tilbud på en elcykel. Brug filterfunktionen på vores webshop til at få listet, hvilke elcykler vi har på udsalg.