6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot
Bosch

Bosch

Bosch er en af verdens største ingeniør- og teknologivirksomheder. I cykelverdenen er virksomheden kendt for sine elcykelsystemer der år efter år, er blandt de bedst anmeldte. Hos Cykelexperten.dk er størstedelen af vores elcykler udstyret med motor, display og batteri fra Bosch. Derfor er du som kunde sikret god garanti, effektiv service og fantastisk ydeevne.

Elcykelsystemer fra Bosch


Siden 2010 har Bosch produceret systemer til elcykler, og udvikler konstant på deres i forvejen driftssikre produkter. Blandt de mange produkter finder man en række motorsystemer. Alle Bosch-motorer er centerplaceret, men er at finde i en række forskellige styrkeniveauer f.eks. med motorer til både ladcykler og Speed Pedelecs.

Batterierne er karakteriseret af lang holdbarhed og god rækkevidde. Normalvis vil du have tre batteristørrelser at vælge fra ved køb af elcykel. Her på siden finder du de Bosch elcykel-løsdele vi har i sortimentet. Hvis du søger et specifikt produkt skal du dog være velkommen til at give os et kald eller skrive en mail, da vi rig mulighed for at bestille løsdele hjem.