6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot

Åbningstider:

  • Mandag til fredag: 09:00 – 17.30

  • Lørdag: 09:00– 14.00

  • Søndag: LUKKET:

På helligdage er forretningen lukket - er du i tvivl kan du klikke på knappen nedenfor for aktuelle åbningstider:Adresse:


Slotsherrensvej 103 2720 Vanløse (Storkøbenhavn)

Butikken på Slotsherrensvej ligger 200 m fra Islev station - blot 19 minutters kørsel med offentlig transport fra Vesterbro.

Københavns bedste cykelbutik og værksted


Hos Cykelexperten's MEGASTORE kommer du altid hjem med en god cykel i god stand! Vi har en Kæmpe butik, men ligeledes et eksemplarisk værksted hvor du trygt kan overlade alle former for klargøring, servicering og reparation til os!

10 arbejdsstationer bemandet af uddannede mekanikere og mekanikere lærlinge. Alle er jævnligt på kursus for at bibeholde et højt niveau indenfor klargøring, servicering og reparation!

Vi har kompetencerne til at tage os af alt fra avancerede elcykler til en børnecykel der skal have skiftet cykelslange.

Ingen opgave er for stor, ingen opgave er for lille!Online booking af cykelreparationer og service


Du kan booke tid online eller ringe til os og aftale tid, på tlf. 72301817. Så kan du få din cykel lavet samme dag, hvis vi har reservedelene hjemme. Værkstedet finder du i København på Slotsherrensvej 103, Vanløse.

Du er meget velkommen til at få et uforpligtende tilbud på reparationer. Vi har altid faste og rimelige priser, og din cykel er altid færdig til den aftalte tid!

Book tid online