6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot
Santander_Logo

Lån rentefrit til en cykel med Santander


Har du forelsket dig i et af vores produkter - cykler - tilbehør, hjælper vi gerne med at finansiere dit køb - og selvfølgelig med markedets bedste løsning i samarbejde med Santander Consumer Bank. Vi synes nemlig, at alle skal have mulighed for at få præcis det de ønsker når de ønsker det.

Køb nu - Betal først om 6 måneder 


Du kan købe fra 5.000 kr. op til 60.000 kr. og udskyde betalingen i 6 måneder, når du køber dine nye produkter.

Du betaler 500 kr. i oprettelse, 0 kr. i gebyr og starter først den valgte delbetaling efter 6 måneder (såfremt du ikke indfrier hele lånet efter 6 måneder).

Efter 6 måneder kan du indfri hele beløbet, eller starte afbetaling af lånet på en valgfri periode på 12-36 måneder. (der vil være omkostninger forbundet med at lade lånet løbe videre efter de 6 måneder, alle omkostninger er at finde i den aftale som du laver direkte med Santander Consumer Bank) .

Låneberegner


Indtast et beløb og leg med løbetid og omkostninger:

LÅNEBEREGNER

Hurtig og nem finansiering


Vi tilbyder finansiering i samarbejde med Santander Consumer Bank, og det er din garanti for en hurtig, nem og sikker handel. 

Du klarer det hele fra computeren, og der er kort vej fra ansøgning, til du får svar, og herefter kan du gennemføre dit køb. Du slipper dermed for bøvlet med at printe en lånekontrakt, som du efterfølgende skal indsende til långiver. Hos os bliver det hele klaret på få minutter. 


Køb nu, betal senere

Hvis du vælger finansiering, betyder det, at du kan købe dit produkt nu og betale senere. På den måde behøver du ikke længere bare drømme om det du ønsker dig, du kan faktisk få det med det samme!


Du kan læse mere om hvordan du kan komme til at afbetale på vores cykler nedenfor: