6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.6 stjerner på TrustPilot

Åbningstider:

  • Mandag til fredag: 10 – 17.30

  • Lørdag: 10 – 14.00

  • Søndag: 10 – 14.00

På helligdage er forretningen lukket - er du i tvivl kan du klikke på knappen nedenfor for aktuelle åbningstider:Adresse:


Slotsherrensvej 103 2720 Vanløse (Storkøbenhavn)

Butikken på Slotsherrensvej ligger 200 m fra Islev station - blot 19 minutters kørsel med offentlig transport fra Vesterbro.

Københavns bedste cykelforretning og værksted


Cykelexperten MEGASTORE kommer du altid hjem med en velfungerende cykel! Vi har en fantastisk forretning, men ligeledes et super værksted, hvor du trygt kan overlade al klargøring, servicering og reparation til os i vores hyggelige omgivelser.

10 arbejdsstationer bemandet af uddannede mekanikere og mekanikere lærlinge. Alle er jævnligt på kursus for at bevare det høje niveau indenfor klargøring, servicering og reparation. Vi har kompetencerne til at tage os af alt fra avancerede El-Cykler til en børnecykel der skal have skiftet cykelslange. (og hvis du skal vente længe, kan du jo tage et kig omkring, eller prøve en cykel?)

Ingen opgave er for stor, ingen opgave er for lille!


Online booking af cykelreparationer og service


Du kan booke tid online eller ringe til os og aftale tid, på tlf. 72301817. Så kan du få din cykel lavet samme dag, hvis vi har reservedelene hjemme. Værkstedet finder du i København på Slotsherrensvej 103, Vanløse.

Du er meget velkommen til at få et uforpligtende tilbud på reparationer. Vi har altid faste og rimelige priser, og din cykel er altid færdig til den aftalte tid!

Book tid online