6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot

Cykelhandsker vinter


Herunder finder du vores udvalg af cykelhandsker til vinter. Handskerne er godt isoleret og sikrer din komfort på selv de allerkoldeste dage. Vinterhandsker til cykling kan fås i et væld af forskellige varianter. Nogle er designet til brug i minusgrader, mens andre kan benyttes som sæsonhandsker til eksempelvis forår og efterår.

 Alt i vinter cykelhandsker

Hos Cykelexperten.dk har vi et kæmpe udvalg af cykelhandsker til vinter. Vinter cykelhandsker er kendetegnet af en mere markant isolering end på eksempelvis sommerhandsker og handsker til forår/efterår. Isoleringen er ofte kombineret med en form for wind-breaker overflade, og i enkelte tilfælde også et vandafvisende materiale. På denne måder kan du holde din hænder og fingre varme, selv på de allerkoldeste vinterdage. Et godt sæt vinterhandsker er et absolut must, hvis du har planer om at pendle eller træne hele året. Særligt fingerspidserne kan blive kolde, hvis handskerne ikke er effektive nok. Vinter cykelhandsker kan fås i mange forskellige udgaver og designs. Der kan være forskel i tykkelsen af de forskellige handsker, ligesom der kan være forskel i opdelingen af brugerens fingre. De fleste handsker ser ud som almindeligvis med de enkelte fingre hver for sig, mens nogle samler enkelte fingre i forskellige 'rum' så man endnu bedre kan holde varmen. 

Vinterhandsker med støtte

Ligesom det er tilfældet med de kortfingrede sommerhandsker, er næsten alle vinterhandsker udstyret med affjedrende puder i håndfladen. Disse kan være både store og små, og placeret et væld af forskellige steder. Puderne giver ekstra komfort, og sikrer at du kan benytte cyklen i mange timer ad gangen. Det er en smagssag om man foretrækker kraftige puder eller ej - har man ofte problemer med ømme hænder og håndled kan det være en idé at investere i et par vinterhandsker med gode puder. Den ekstra komfort tager udgangspunkt i de klassiske kortfingrede cykelhandsker, men bare i udgaver med lange fingre.

Her på siden finder du vores samlede udvalg af cykelhandsker til vinter. Vi fører handsker fra store mærker som GripGrab, Alé, Assos og Giro så du er garanteret høj kvalitet, uanset hvilke produkter du har kig på. Du er altid velkommen i vores Megastore i Vanløse, hvor du alle ugens dage kan få hjælp til at finde de helt rigtige vinter cykelhandsker til dit behov. Her har du mulighed for at prøve masser af forskellige modeller og designs, så du kan sammenligne og finde det bedst muligt produkt for dig.