6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot

GIANT Revolt Advanced


Én cykel, til alt slags terræn!

Den nye Revolt Advanced fra GIANT, er deres bud på en all-around gravel cykel. Du kan tage cyklen ud på de groveste grusveje, værste asfalt og stadig flyve afsted. Med de nye features, har denne serie aldrig været mere alsidig.

Med en letvægts Advanced-grade komposit ramme, lader Revolt Advanced cyklen dig skubbe dine grænser på forskelligt terræn. En komposit forgaffel tager de værste bump, og D-Fuse sadelpinden og styret absorberer stød og vibrationer. En flip-chip på den bagerste dropout gør, at du kan justere aksel- og dæk afstanden.

Detaljer, herunder et smart monteringssystem til stativer og tilbehør, giver dig et forspring på enhver grus kørsel.


Revolt Advanced fra GIANT

Tag på opdagelse i alle slags terræner og på alle typer veje, med GIANT Revolt Advanced. Denne opgraderet gravel cykel, kommer med en let carbon ramme, som vejer 50 gram mindre end seneste model. Derudover er cyklens geometri forbedret, for bedre acceleration og klatring.

D-Fuse sadelpinden reducerer vibrationer fra vejen, og holder dig frisk på de lange ture. Du kan vælge den medfølgende D-Fuse sadelpind for maksimal overensstemmelse eller en 30,9 mm rund eller drop-stolpe. De integreret skivebremser giver selvsikkerhed og kontrol i al slags vejr, sammen med muligheden for bredere dæk.

Cyklen er også udstyret med OverDrive i front for at øge stivheden og dermed mere præcis håndtering.

Flip Chip - Dropout lader dig finjustere din cykel til den måde, du kører på. En to-positions flip-chip placeret på den bagerste dropout ændrer akselafstanden, sammen med baghjulets dæk afstand, så du kan få den bedste ydeevne ud af cyklen, afhængigt af terrænet og din kørestil.