6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot

GIANT Langma Advanced


Mærk farten på landevejen med en Langma Advanced racercykel!

GIANT Liv står bag denne cykel, hvilket betyder at den er designet med ergonomiske fordele, specifikt til den kvindelige rytter. Bygget på seneste Advanced-grade teknologi, får du en ultra let og stiv ramme, lavet i de nyeste materialer.

Du får derfor her en racercykel, med et nyudviklet let aero stel, integreret skivebremser og fordelene ved GIANT Liv’s sadel og styr. Det giver dig komfort og ikke mindst bedst mulige ydeevne, når du er ude på landevejen!


Langma Advanced fra GIANT 

Tag dine ture på landevejen til næste niveau med en GIANT Liv Langma Advanced. Oplev en aero racercykel, som er lavet for tempo. Samtidig med at du har fuld kontrol og stabilitet over cyklen, med dens flat-mount skivebremser og mulighed for bredere dæk, helt op til 32 mm.

GIANT ønsker at gøre cykling lige let tilgængelige for alle. Derfor har de introduceret GIANT Liv, som er skabt for, af og til kvinden. Hos Giant Liv er dameracercyklen skabt og produceret ud fra størrelser, som er specialdesignet efter den mest optimale geometri. Det giver både bedre pasform og håndtering af cyklen på vejen!

Denne cykel kommer med GIANT Tubeless system, som giver dig færre flade dæk. Større trækkraft. Mindre rullemodstand og en mere jævn og hurtigere kørsel. Giant's Tubeless System gør det lettere end nogensinde at opleve alle disse fordele.

Cyklen er også udstyret med OverDrive i front for at øge stivheden og dermed mere præcis håndtering, samt en PowerCore krank, der giver et effektivt pedaltråd.